Hepimize çok güzel günler diliyorum. Bu hafta hepimizi yakından ilgilendiren bir konudan ‘Huzur’dan bahsetmek istedim. Nedir huzur ?  Sanırım hepimizin cevabı çok farklı olacaktır.

Kimine göre  çok sevdiği bir insan…..

Kimine göre anne kokusu…

Kimine göre en sevdiği mekan…

Kimine göre özlemini çektiği memleketi….

Kimine göre sağlıklı bir nefes….

Kimine göre bol bol atılan kahkahalar sonrası hissettiği sıcaklık…

Yanınız da olup sizin cevabınızı duymak isterdim. Huzurdan bahsetmek bile insanın içini huzurla dolduruyor değil mi ?

Huzur aslında tek bir kelime gibi gözükse de birkaç kelimeden oluşmaktadır.

Bir üçgen düşünelim üçgenin bir kenarında bolluk bereket, diğer kenarı sağlık ve üçüncü kenarı neşe ve bu üçgenin ortasında ‘GÜVEN’ vardır. Bunların hepsine birden biz HUZUR diyoruz.

Öncelikle ilk kenarı olan Bolluk bereket bilincimizi hareketlendirmek istedim. Bolluk ve bereket dendiği zaman sizin aklınıza neler gelir?

Hayatınızın hangi alanlarında bolluk ve bereketi deneyimleyebiliyor sunuz ?

Çekirdek ailenizin bolluk ve bereket bilinci nasıl yerleşmiş?

Kendinizi bolluk ve berekete layık görüyor musunuz ?

Günlük konuşma dilinde hep aynı kelimeleri mi kullanıyorsunuz yoksa kelimelerinizde de bolluk ve bereket sinmiş halde ?

Kendi bolluk ve bereket bilincimizi değiştirmek için neler yapabiliriz?

 Hadi gelin birlikte maddeleyelim……

Bolluk ve bereket bir zihin durumudur. Zihin bizin beş duyu organımızla kısıtladığımız, eğitim ve öğretim sistemimiz, annemizden, babamızdan ve çevremizden bize geçen düşünce kalıplarıyla doludur. Yaşamınıza daha çok bolluk enerjisi çekmek için; zihinsel durumunuzu bereket içinde yasayanların zihinsel durumlarına uygun hale getirmekle mümkündür. Bolluk bilincini kazandığınız anda yaşamınızda sadece para’nın değil, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların ve sevginin de bol olduğuna şahit olacaksınız. Bolluk ve Bereket hem maddi hem manevi zenginlik demektir. Yaşamınıza bu enerjiyi daha çok çekmeniz için iste size 10 tane ipucu;

 1-Almayı Öğrenin

Kadının fıtratında almak vardır. Buna rağmen kadınlar daha çok ruhsal olarak biz bilincinde olduğu için almaktan kaçınırlar. Burada anlatmak istediğim almak eylemi bize sunulanları kabul etmektir. Çok az ruhsal çocuk bilincinin özelliklerinden bahsetmek isterim. Ruhsal çocuk durumunun en önemli özelliği başkaları mutlu olunca mutlu olacağını düşürürüm. Yani biz bilinci yüksektir. Herkesin her ihtiyacını karşılar, herkesin sorumluluğunu alır ve kendi ihtiyaçlarını ve sorumluluğunu almakta beceriksiz kalır. Bana göre kadınların kilo almasının altında bu ruhsal çocuk bilinci yatmaktadır. Çocuğu ve kocası spora giderken kadınına bir türlü zaman ve para kalmaz. Evde herkesin özel bir zevki varken evin annesinin hiçbir özel zevki yoktur. Ne kadar çok tanıdık geliyor değil mi ?

Bu yüzden bu biz bilincine sahip yapıdan dolayı genellikle kadınlar  sadece vermek isterler; almak onlar için kötü ve yanlış bir şeydir. Ben vermeyi çok severim ama almak beni rahatsız eder diyen insanlardansanız öncelikle şunu  bilin ki bolluk enerjisi sizi ziyaret etmeyecektir. Kim istenmediği yere gider ki. Verdiğiniz gibi almayı da bilmeli ve aldıklarınızı hak ettiğinizi bilmelisiniz. Almak da vermek kadar doğaldır ve unutmayın almayı bilmeyenin, verecek bir şeyi kalmaz.  Çok muhteşem bir atasözü var bu konula ilgili. ‘Vermeden almak Allaha mahsustur ‘

 2-        Para Kirli Değildir.

Bazı insanlar için para pis bir şeydir. Zenginlik günahkârlıktır. Her gördükleri zengin için kim bilir bu parayı kimin canını  yakarak kazandı diye düşünürler. Oysa evrendeki her şey enerjidir ve para da bir enerjidir. Para nötr bir enerjidir onun iyi mi kötü mü algılanacağı size bağlıdır.

Bir insan parasıyla iyi güzel şeylerde yapabilir. Ya da para temiz bir şekilde de kazanılabilir. Tüm zenginler kötüdür düşüncesini aklınızdan çıkartın ve parayı pis bir şey gibi görmeyin. Kendinizle ilgili olumlu kanılarınız varsa para içinse olumsuz kanılara sahipseniz paranın size gelme olasılığı hemen hemen yok olur. Nasıl mı? Ben iyiyim, para kötü ikilemi şu noktaya gider. Para bana gelmeyecektir. Acele bir şekilde bu düşünceyi değiştirin. Para bir araçtır ve bu benle bu dünyada yaşamı sürdürürken kullanılmaktadır. Paraya sahip olan insanların hırslarıyla yanlış davranışları olmuş ve sizi rahatsız etmiş olabilir. Bunda paranın bir suçu yoktur.

  3-        Sözlerinize dikkat edin

Bolluk ve bereketi size çeken önce zihinsel durumunuz, sonra sözlerinizdir.

Ben paraya hiç değer vermem….

Zaten hep kaybederim…

Para ile aram yoktur …gibi

sözleriniz parayı sizden uzaklaştıracaktır. Bilinçaltınızı bu sözlerle programlarsanız, bilinçaltı bu komutları gerçekleştirmek için sadık bir hizmetkâr gibi çalışacaktır ve kendi kendini gerçekleyen kehanetiniz ortaya çıkacaktır.

Zenginlik, bolluk ve bereket ile ilgili olumlamalar yapmanızı öneririm.

 Örneğin;

Her geçen an para bana artarak geliyor,

Bolluk ve bereket içindeyim,

Yaşamımda her şey yeterli,

Yaşamım bolluk ve bereket içinde,

Bana gelen parayı severek alıyorum ve o da daha çok geliyor gibi olumlamaları yapabilirsiniz.

 4-        Koşulsuz isteyin

 İnsanlar genelde bir istekleri olduğu zaman bunu bazı koşullara bağlarlar.

Şu arabayı satsam da ameliyat olsam,

Falanca gelse de şu işimi halletse,

Şuraya gitsem de sunu elde etsem gibi.

Oysa istekleriniz size birçok farklı yoldan gelebilir, siz bir yola dikkatinizi ve enerjinizi vererek diğer yolları tıkamış olursunuz. Örneğin ameliyat için arabayı satmak isteyen kişinin gerçekte istemesi gereken şey şifadır. Şifa bir insana birçok yoldan gelebilir, araba satılmasa da, ameliyat olacak para başka bir şekilde gelebilir. Hatta o ameliyatı olmadan bile şifa bulabilir. Oysa kişi dikkat ve enerjisini arabayı satarak şifaya verdiği için diğer yolları kapamış olur. Koşulsuz istemek yaşamda amaçlara kavuşmanın temel şartlarından biridir. Şartları, durumu, mantığı bir kenara bırakın sadece isteyin. Ne istiyorsanız onu isteyin. Para mı, ask mı, iş mi her ne istiyorsanız onu….

 İsteyerek siz kimsenin hakkını almıyorsunuz. Sonsuz sınırsın evrende sizin istediğiniz bazen küçük bir kum tanesidir. Burada istemek derken hayal gücünüzü arttırmanızdan bahsediyorum. Zihninizin kalıplarını zorlayın. Her şeyin başı

Hayal

Niyet

Eylem

Ve tabi ki Nasip değil midir?

5-        Yaşamınızda boşluk oluşturun

Evren boşluk sevmez ve mutlaka doldurur. Eğer eviniz tıka basa eşya dolu ise ve eşyaları yenilemek istiyorsanız paranızın olmasını beklemeyin. Eşyaları daha en başından atın (tabi yasamak için gerekenleri değil) Bir süre sonra yeni eşyalar bir şekilde gelecek. Yeni elbiseler istiyorsanız eskileri fakirlere verin. Eğer yaşamınızda yeterince bolluk ve bereket yoksa bunun için yer açıp açmadığınıza bakın. Yaşamınızda yeniliklere ve bolluğa yer acın ki gelsin. Bunun için önce evde kullanmadığınız eşyalarla, eskimiş elbiselerle, uzun suredir birikmiş ıvır zıvırla başlayın. Siz eskiyi bıraktıkça yeni gelecek. Unutmayın evren boşluk sevmez.

 6-Borçları değil, Kazançları Düşünün

Genellikle bir ayın kirasını ödeyince, diğer ayın kirasına odaklanıyoruz. Yada bir taksidi bitirince diğer takside . Borca değil,  kazançlara odaklanmak gerekli.

Dikkatinizi neye verirseniz onu büyütürsünüz. Borçlara verirseniz borçları,  kazançlara verirseniz kazançları. Bu en basit formüllerden biridir. Dikkatinizi kazançlarınıza verin ki onlar büyüsün. Parasızlığı değil bolluğu takıntı yapın.

 7-        İmgeleme yapın

İmgeleme bolluk ve bereketi kendinize çekmeniz için en etkili yöntemlerden biridir. Bol bol imgeleme yapın.. İsteklerinizi imgeleyin, imgenize duygu yükleyin ve evrene gönderin. İmgelemede istediğinizin olduğunu hissedin, aynı heyecanı duyun, mutluluğu yaşayın ve bunun olacağına yürekten inanın.

 8- Düzenli olun.

Zengin insanların ortak yanları, son derece düzenli olmalarıdır. Evleri, ofisleri, arabaları çok temiz ve düzenlidir. Gerçekten de benzer enerjilerin bir birini çektiği suptil dünyada bolluk enerjisini çekmek için temiz enerji alanına sahip ortamlarda yaşamalısınız. Düzensiz ve pis ortamlarda biriken negatif enerji ancak kitlik enerjisini kendisine çeker. Bolluk ve bereket için temiz ve düzenli ortamlarda yaşamanız, iş yapmanız gereklidir. Şimdi çekmecelerinizi ve dolaplarınızı düzenleyin. Pis şeyleri temizleyin ve düzenleyin. Zengin olmak istiyorsanız zenginler gibi davranmayı öğrenmelisiniz.

 9-        Büyük Düşünün

Evrende her şey enerjidir. Bir tabak yemek de, son model arabada. Eğer yemek bulmak kolay ama araba zor derseniz işleyişi algılamadınız demektir. İstediğiniz arabada olsa yemek de ikisini de elde etmeniz ayni mekanizma ile çalışır. Oysa yemeği her gün buluyorsunuz, çünkü bulacağınızı biliyorsunuz, buna inancınız tam. Oysa son model arabayı bulacağınıza inancınız yok. Eğer doğru şekilde istemeyi bilirseniz, yemek de araba da aynı şekilde size gelecektir. Ancak arabayı da bulacağınıza, yemeği bulacağınız kadar emin olmanız ya da arabayı da açken yemek ister gibi istemeniz gerekir. İkisine sahip olmanın en önemli farkı budur. Bu yüzden büyük düşünün ve hayallerinize sınır koymayın. Sonuç da ne isterseniz elde etmenizin koşulları aynı.

 10-      Vermeyi de unutmayın

Küçük bahşişler, küçük hediyeler ve arkadaşlarınıza yemek ısmarlamalar. Bunların hepsi aldıklarınızı paylaşmanız için önemlidir. Unutmayın evrene ne gönderirseniz size 10 katı geri gelir. Evrene bolluk içinde olduğunuzun mesajını gönderin. Vermeyi bilin ki alasınız. Şükretmeyi ve diğer insanları da düşünmeyi unutmayın.

 

Bunları yaparken şükretme becerisini arttırmak için, düzenli olarak hastaneleri ziyaret etmeyi, kimsesiz çocukları, yaşlılar yurdunu ziyaret edip bizden başka inşalarında olduğu, dünyada birin parçası olduğunu da hatırlayalım lütfen. Hepimiz aynı kutsal kaynaktan geldik, hepimiz aynı ışığa sahibiz.

Işığınız bol olsun

Sizi ve kendimi seviyorum.

 Işıkla kalın,      

Aylin Uyar  0 532 6152665

Aile Dizimi

Yaşam Koçu

Reiki Master

Scio ( biorezonans &biofeedback )

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79