Altunok, “Hizmetleri Koruyalım”

Altunok, “Hizmetleri Koruyalım”

Altunok, “Hizmetleri Koruyalım”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, "Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Hizmetleri koruyalım" dedi.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, hizmetlerin yapılması kadar korunmasının da önemine dikkat çekerek, halkın bu konuda daha duyarlı davranması gerektiğini söyledi. Mahallelerde bulunan park içerisindeki oturma gruplarının ve diğer alanlarda yapılan belediye hizmetlerinin bilinçli olarak, kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılmasına veya zarar verilmesine bir anlam veremediğini belirten Belediye Başkanı Altunok, "Yapılan hizmetleri bizim belediye olarak korumamız mümkün değil, yaptığımız her hizmetin başına bir bekçi koyamayız. Hizmetlerin korunması konusunda değerli halkımızın duyarlılık göstermesini bekliyoruz. Şehrimize yapılan hizmetleri sizlerden topladığımız gelirlerle gerçekleştiriyoruz. Yapılan hizmetler siz Silifkeli hemşerilerimiz içindir. Halkımızdan isteğimiz, yapılan hizmetlere zarar verenleri tespit ettiğinizde belediyemize veya güvenlik güçlerine haber verin. Belediyemizin yaptığı hizmetleri hep birlikte koruyalım" diyerek çağrıda bulundu.

Başkan Altunok, 24 saat Göksu projesi birinci etap çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine sundukları Şehit Astsubay Yusuf Demir Parkını gezerek incelemelerde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79