Atayurt İlkokulunda tiyatro şöleni

Atayurt İlkokulu 2.Sınıf öğrencilerinin sergilediği ‘Yedi Keçi Yavrusu ve Kurt’ adlı oyun okul salonunda oynandı. Öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin katıldığı tiyatro gösterisinde öğrenciler büyük alkış ve beğeni aldı.

Atayurt İlkokulunda tiyatro şöleni

Atayurt İlkokulu Tiyatro Kulübü Öğretmenlerinden Sami Deveci ve Sezin Tapur rehberliğinde hazırlanan oyunda öğrenciler performanslarıyla usta oyunculara taş çıkartarak izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kurnaz bir kurdun, yedi keçi yavrusunu kandırarak yemeye çalışması ve anne keçinin yavrularını kurtarmak için çabasının anlatıldığı oyun büyük ilgi ile izlendi.

Tiyatro oyunu bitimin de Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi. “Okullarımızda öğrencilerimizin oynadığı tiyatro gösterilerinin olması bizleri memnun ediyor. Biz bu oyundan dersimizi aldık. Öğrencilerimiz annesinin, babasının evde bir büyüğü yokken kimseye kapıyı açmamız gerekiyor, öğretmenlerimizin ve büyüklerimizin sözünü mutlaka dinlememiz gerekiyor. Oyunda görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” Dedi. 

Tiyatro gösterisini Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36