Başkan Turgut’tan Eğitim-İş Sen’e ziyaret

Başkan Turgut’tan Eğitim-İş Sen’e ziyaret

Başkan Turgut’tan Eğitim-İş Sen’e ziyaret

 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Eğitim-İş Sendikası Silifke Temsilciliğini ziyaret ederek, sendika temsilcisi Ahmet Yılmaz ve beraberindeki sendika üyeleriyle bir araya geldi.

En büyük desteğin eğitime yapılması gerektiği ilkesi ile hareket eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediyenin kent merkezi ve kırsal mahallelerde yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“EĞİTİM VE BİLİM EMEKÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Sendika üyelerinin talep ve önerilerini de dinleyen Turgut, karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak, “Eğitim, Türkiye’nin en büyük sorunudur. Öğretmenlerimiz bugün zor koşullarda ve büyük bir baskı altında görevlerini yapmaktadırlar. Eğitime ve öğretmenlere daha fazla değer ve önem verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Silifke Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde okullarımıza, eğitim yuvalarımıza her türlü desteği veriyoruz, vermeye de hazırız. İnanıyorum ki işbirliği içerisinde birçok sorunun üstesinden gelebilir ve sorunlarımızı kendimiz çözebiliriz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, bu anlayışa tüm Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle bütün eğitimcilerimizin ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de en içten dileklerimle kutluyor hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm gayretimizle sadelik, olgunluk ve birlik içerisinde hareket ederek, sendika üyelerimizin, eğitim ve bilim emekçilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“BAŞKANIMIZA ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Temsilcisi Ahmet Yılmaz; “Başkanımıza sendikamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyecilik çok geniş bir açılımdır. Eğitim açısından da kurumlarımızın ve temsilciliklerimizin belediyenin katkılarına ihtiyacı vardır. Şu ana kadar çok iyi bir iletişim içerisinde olduk. Bu bizleri mutlu ediyor. Umarım böyle de devam eder. Tabi ki belediyemizin görev alanı genişledi ve büyükşehir yasasıyla 14 mahalleden 88 mahalleye kavuştu. Fakat bütün bunlara rağmen belediyemizin kendi imkânlarıyla yaptığı hizmetlerden memnunuz ve takdirle karşılıyoruz. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederken, hizmetlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36