Bozkurt, “Bilgili olmak ayrıcalıktır”

EOG’ da göstermiş olduğu başarılarıyla adından söz ettiren Bilgi Etüt Merkezi 1 Temmuz 2017 tarihi itibariyle Bilgi Muhtelif Kurs Merkezi olarak yoluna devam ediyor.

Bozkurt, “Bilgili olmak ayrıcalıktır”

TEOG’ da göstermiş olduğu başarılarıyla adından söz ettiren Bilgi Etüt Merkezi 1 Temmuz 2017 tarihi itibariyle Bilgi Muhtelif Kurs Merkezi olarak yoluna devam ediyor.

 

Kurumun Kurucu Müdürü Ahmet Bozkurt, yenilenen yüzümüz, uzman kadromuz, 10 kişilik sınıflarımız ve dönem içerisinde yapılacak olan sosyal etkinliklerimizle bu dönemde geçmiş dönemlerde olduğu gibi üstün başarılara imza atmayı hedefliyoruz.

Kurumumuzda 17- 22 Temmuz tarihleri arasında tanıtım dersleri yapılacak. 14 Ağustos Pazartesi günü itibariyle de 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Kurumumuz bünyesinde oluşturulan guruplara vereceğimiz kaliteli eğitim ve üstün hizmetimizle yeni eğitim- öğretim yılında siz değerli öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

  

‘Bilgili olmak ayrıcalıktır’ diyen Müdür Bozkurt, “Eğitim-öğretim yılında öğrencilerin başarılarına başarı katmak için biz buradayız. Geçmiş yıllarda olduğu gibi yine hizmet ve eğitim kalitemizden ödün vermeden başarılı gençleri yetiştirmeye devam edeceğiz. Kurumumuz 2017-2018 yılına yenilenen yüzü ve kadrosuyla hizmete girmiştir. Siz değerli öğrencilerimizi ve velilerimi bekliyoruz.” dedi.

 Müdür Bozkurt ayrıca, erken kayıt imkanı sunduklarını ve öğrencilerin bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36