ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE ETTİLER

ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE ETTİLER

ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE ETTİLER

 

 

Silifke Bisikletli Doğa Gezginleri çocuklara kitap hediye etti.

 

Uzun bir zamandır Silifke de Bisikletli aktive gerçekleştiren Silifke Bisikletli Doğa Gezginleri,  bisiklet ile gittikleri köydeki çocuklara kitap hediye etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bisikletli Doğa Gezginleri ; “Bisikletlerimizle bugüne kadar Mersin bölgesinin  ilçe ve köylerine turlar düzenledik.  Bu turlarımızı daha anlamlı kılmak için böyle bir proje başlattık. Çocuklarımızın böylece kendilerini özel hissetmelerine, kitap sevgisi kazanımına katkıda bulunacağımızı düşündük. Bir çocuğun okuduğu her kitapla yarınlarımızın ve değerlerimizin çok daha fazla güvenceye alınacağı bilinciyle başlatmış olduğumuz  bu proje  önümüzdeki turlarımızda da devam edecektir. “ diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79