Dört Mevsim Kreş’ten yılsonu etkinliği

Silifke’de özel kreş okulu olarak faaliyet gösteren Dört Mevsim Kreş, yılsonu etkinliği düzenledi. Halk eğitim merkezinde düzenlenen programda minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde çeşitli sahne gösterileri yaptı.

Dört Mevsim Kreş’ten yılsonu etkinliği

Okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin yoğun katılıyla gerçekleşen programda 0 ve 6 yaş arasındaki farklı sınıfların minikleri Şirinler oyunu, İngilizce piyesler, dans gösterileri gibi çeşitli konularda sahne aldılar. Sahneye çıkan miniklerin gösterileri katılımcılar tarafından büyük ilgi görürken zaman zaman duygusal anlarda yaşandı.

 

Program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Dört Mevsim Kreş okulu sahibi Nazlı Durmuş'lu tarafından bir konuşma yapıldı.

Durmuş'lu yaptığı konuşmasında, bir eğitim ve öğretim yılını tamamlamanın gururu içerisinde olduklarını ve dünyanın en değerli varlıkları olan çocukların kendilerine emanet eden velilere teşekkür ettiğini söyledi.

Durmuş'lu, “Hepsi birbirinden güzel mini mini yavrularımızın aileleri ve kıymetli misafirler. Bir eğitim ve öğretim yılını tamamlamış olduğumuz kreşimizin yılsonu eğlence ve diploma töreninde şahsım ve personelim adına hoş geldiniz diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Saygıdeğer anne ve babalar, dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgi ile donatmayı hedeflerken, Bizler de onlara bu sevgiyi tamamlayacak ve hayatı hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz. Nitekim çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğitilme çağları 0-6 yaş dönemidir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularımızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici olup bu vebali yerine getirmek için gayretle çalıştığımıza emin olmanızı diliyorum. Hedefimiz öğrencilerimizi bireysel farklılıkları benimseyen bir ortamda çağdaş yaşamın gerektirdiği gibi bilgi beceri ve değerlerle donatarak paylaşmayı bilen katılımcı sorgulayan ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştiren yetiştirmektir. Çünkü onlar, bizim sahip olduğumuz en değerli varlıklardır. Geleceği emanet edeceğimiz bu varlıkları en iyi bir şekilde yetiştirmek ve onları hayata hazırlamak için çabalayan saygıdeğer öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca yıl içerisinde yapılan çalışmaların kısaca özeti olan yılsonu gösterisi ve diploma töreni ve emeği geçen başta okul müdürü olmak üzere bütün kreş personeline huzurlarınızda sonsuz teşekkür ediyorum. Değerli anne ve babalar, bugün her ne kadar gülüp eğlenecek çocuklarımızın gösterecekleri maharet ve becerilerinden gurur duyacak isek de, aynı zamanda programın sonunda duygulu anlar yaşayacağız. Ne yazık ki 6 yaş grubumuzdan ayrılık vakti geldi. Aldığımız emanetleri sevgi ve bilgi ile donatılmış olarak sizlere teslim ediyoruz. Diplomalarını verip fırlatmalarını gururla izleyeceğiz. Yaşamlarının ilerleyen bölümlerinde bu yavrularımıza üstün başarılar, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum” dedi.

Programın sonunda 6 yaş öğrenciler diplomalarını alarak kep fırlattılar.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36