Erasmus+yolcusu öğrencilerden Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Erasmus+ Programı kapsamında İspanya’ya gidecek olan Taşucu Prof. Dr. Durmuş Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kaymakam Şevket Cinbir’ i makamında ziyaret etti.

Erasmus+yolcusu öğrencilerden Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Taşucu Prof. Dr. Durmuş Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında 2018 yılı teklif çağrısı döneminde hibe desteği almaya hak kazanan “Parlak Bir Gelecek İçin Denizlere Fora Yelken” isimli proje ile İspanya’ya gidecek olan öğrenciler, Okul Müdürü Asım Semizer, Müdür Yardımcısı Fadime Kutlular ve Grup Sorumlusu Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Karakuş, Kaymakam Şevket Cinbir’i Makamında ziyaret etti.

Ziyarette, öğrencilerle sohbet ederek, Kendilerine baraşı dileklerinde bulunan Kaymakam Cinbir, Her alanda öğrencilerimizin yanında olduklarını belirtti.

Kaymakam Cinbir, ziyaretin ardından öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79