Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

 

 

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim öğretim gören Hemşire yardımcılığı, Ebe yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği bölümünde okuyan toplam 105 öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Veli Seyrek, “Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018 mezunlarının diploma törenine hepiniz hoş geldiniz!

 

Sevgili mezunlarımız , Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Bugün burada size veda etmiyoruz. Okulumuz sizin yuvanızdır ve daima öyle kalacaktır. Her zaman Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olmanın onurunu taşıyacağınızı biliyoruz. Dört sene önce Sağlık Meslek Liseli olmanın heyecanıyla geldiniz bu okula . Sınavlarda az ter dökmediniz. Okulun her noktasında idareci ve öğretmenlerinizle birlikte sizin de emeğiniz var. Üst sınıf da siz oldunuz alt sınıf da..Her yıl biraz daha Sağlık Meslek Liseli oldunuz sonra. Bugün bu okulun gerçek sahipleri olarak bakışlarınızda gurur ve ayrılmam hüznü bir arada. Yuva yaptığınız yerden kardeş yaptığınız arkadaşlarınızdan ayrılıyorsunuz. Ancak her bitiş yeni bir başlangıç. Yeni ve daha güçlü bir başlangıç unutmayın. Değerli veliler, içinizde onların geleceği ile ilgili bir korku duymayın, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Hedefleri için zamanı ve olanakları çok iyi planladılar. Ortaya koydukları performansla gerek sizin gerekse biz öğretmenlerinin emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Onlarla gurur duyabilirsiniz ve biliyoruz ki bundan sonra da onların yaptıklarını hep birlikte onurla izleyeceğiz.

 Evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz. Değerli öğretmen kadromuz olağanüstü bir çaba ile onları şekillendirdi eğitti, yarınlara hazırladı. Şimdi karşımızda özgüvenleri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, mesleki donanımı tam, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluk üstlenen, sürdüren ve bunun mutluluğunu yaşayan gençler var. Değerli veliler bugüne dek eğitim hayatında gösterdikleri başarıyı evlatlarınızın bundan sonraki yaşamlarında da sizlere tattıracağından hiç şüpheniz olmasın. Bugün burada onlara veda etmiyoruz. Onları tüm imkan ve yetkinliğimizle geleceğe hazırlayarak uğurlarken aramızda kurulmuş bağın nice yıllar sağlamlaşarak devam edeceğini biliyoruz

Bu günün en önemli vurgusu da sanırım vefa duygusu üzerine olmalı .Sevgili öğrenciler sizleri mezun ettiğimiz binlerce Sağlık Meslek Lisesi mezunlarının arasına yollarken okulu hep beraber yuva yaptığımızı,ailelerinizi, öğretmenlerinizi ve bizleri unutmayacağınızı, çoğu insanın kaybettiği vefa denilen meziyeti her zaman yaşatacağınızı biliyoruz.

 Hayatınızın bundan sonraki döneminde hepinize başarı , sağlık ve mutluluklar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun” dedi. 

Mezuniyet töreni 12. sınıf öğrencilerinin bayrak devir teslim töreni ile son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79