Gökkuşağı Hizmet Ağını Genişletti

Silifke ‘de 5 yıldır hizmet veren Özel Gökkuşağı Kreş ve Çocuk kulübü hizmet ağını genişletti.

Gökkuşağı Hizmet Ağını Genişletti

 

Silifke ‘de 5 yıldır hizmet veren Özel Gökkuşağı Kreş ve Çocuk kulübü hizmet ağını genişletti.

 

ÖZEL  HABER: ATİKE CEYLAN

 

Artan talep üzerine hizmet ağını genişletmek adına yeni bir girişim atağında bulunan genç girişimci kadın Doğanay Korkmaz,  çocuk kulübü olarak hizmete devam edeceği yeni hizmet binasını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

 

Göksu Mahallesi Yavuz Sultan Selim Sokak No 27 adresinde hizmet vermeye başlayan Çocuk kulübünün açılış törenine çok sayıda öğrenci velisi ve işletme sahibi Korkmaz’ın yakın eş dost ve akrabaları katıldı.

 

Açılış töreninde bir konuşma yapan Doğanay Korkmaz, “Eğitimin amacı her şeyden önce insan sevgisini aşılamak sonra bilgi ve beceri ile genç kuşakları donatmaktır. Günümüzde bilgiyi taşıyan ama kullanamayan değil, nasıl öğreneceğini bilen, gerçek bilgilere ulaşabilen, bildiği gibi davranan, düşünerek yeni bilgiler üretebilen, sorun çözen nesle gereksinim vardır.

 Çocuklara nasihatten çok iyi örneği ihtiyacı vardır. Bizler Özel Gökkuşağı Çocuk Kulübü olarak eğitimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.  Amacımız çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve yetenekleri ölçüsünde ulaşabilecekleri en üst seviyeye erişmelerini sağlamaktır. Bu konuda çok istekli ve azimliyiz. Azimle çözüme, çözümle de hedefe ulaşacağız. Bizlere emanet edilen sevgili yavrularınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin geliştirmeyi amaç edinerek yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, kişiliğimizdeki çizgiyi onlarla paylaşabileceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.

Ardından Sorumlu Müdür Seyfi Alıcı bir konuşma yaparak katılan herkese canı gönülden teşekkür ettiklerini, yıllardır kendilerine güvenen velilerin güvenini boşa çıkarmadıkları için gurur duyduklarını ve açılan çocuk kulübünde aynı şekilde kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

 Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Arkum eski Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, ve okul öğretmenleri hep birlikte kestiler.

Açılışa katılan davetliler yeni kulübü gezerek çocuklarının güvenli ve huzurlu bir ortamda gerek kültürel, gerekse sosyal anlamda da eğitim alacaklarını söylediler.

Açılışa katılan davetlilere kokteyl ve içecek ikramında bulunuldu.

 Yeni açılan çocuk kulübünde 6 -14 yaş öğrencilere etüt yaptırmanın yanı sıra yemek, sosyal ve kültürel etkinlik ve becerilerini ortaya çıkarma konusunda çeşitli aktivitelerin yer alacağı öğrenildi.

Ayrıca hizmete devam eden kreşin 0-7 yaş arasında çocukların kayıtlarının devam ettiği belirtildi.

 

 



























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36