Gökkuşağından muhteşem yıl sonu gösterisi

Gökkuşağından muhteşem yıl sonu gösterisi

Gökkuşağından muhteşem yıl sonu gösterisi

Silifke ilçesinde 7 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yıl sonu gösterisinde veliler salona sığmadı.

 
 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen yıl sonu gösterisi ve diploma töreninde miniklerin başarılı gösterileri ile büyük beğeni topladı.

 

Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yıl sonu gösterisi için minik öğrencilerinin günler öncesinden hazırlandıklarını ve çok heyecanlı olduklarını belirten ve açılış konuşmasını yapan Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi sahibi genç iş kadını Doğanay Korkmaz, Çocukların yıl içerisinde aldıkları kaliteli eğitim ve öğretmenlerinin şefkatli kucağında bugünlere ifade etti.

 

Konuşmasında anne ve babalara seslenen Korkmaz,  "Çocuklarınız bizim çocuklar olduğu için hiç tereddütsüz onları koruyup kolladık ve kollayacağız. Çocuklarımız sadece okuma-yazma veya görsel sanatlar değil aynı zamanda öğretmenlerinden, annelerinden aldığı gibi umut alırlar, istikballerini şekillendirecek hedeflerini oluştururlar. O yüzden biz kurumsal kimliğimizin altında çocukların çevresine duyarlı, seven, sevilen, paylaşmayı bilen, milli duygularını yaşayan bir birey olarak hazırlandıklarını, hayatta da böyle devam edeceklerinin bir göstergesi olarak bugün sizlere birçok gösteri hazırladık.  Birbirinden güzel skeç ve oyunlarımız ile siz velileri minik öğrencilerimizle baş başa bırakıyorum. Bizlere olan güveniniz için teşekkür ediyorum. Biz kendimize ve öğretmenlerimize güveniyoruz. Çünkü biz kurumsal büyük bir yapıyız" dedi.

 

Açılış konuşmaları sonrasında, minik öğrenciler sırasıyla Silifke-Konya ve Karadeniz yöresine ait halk oyunu gösterisi gerçekleştirdi. Ardından son zamanlarda sık sık karşımıza çıkan ve oyun figürleri ile ilgi çeken erik dalı ve kiraz dalı oyunu oynandı. Yine yabancı müzik eşliğinde ışıklı gösteri yapan miniklerin, en çok beğenilen oyunu ise Karadeniz ve Konya Yöresi halk oyunları oldu. Velilerin ayakta alkışladıkları oyunları başarı ile sergileyen minik öğrenciler heyecanlarını gizleyemedi.

Gösterilerin sunuculuğunu Sınıf Öğretmeni Semra Takandoğan üstlendiği programda ailelere öğrenci ile aralarındaki iletişim ve nasıl davranılması gerektiği konusunda küçük anekdotlar verildi.

Yaklaşık 4 saat boyunca süren yıl sonu gösterisi mezuniyet diplomalarının verilmesinin ardından veliler öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte, ‘Bir başkadır benim memleketim’ şarkısını ayakta seslendirdiler. Gösteri velilerin yoğun alkışları arasında son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36