Hayırsever İş Adamından Öğrencilere destek

Hayırsever İş Adamından Öğrencilere destek

Hayırsever İş Adamından Öğrencilere destek

 

Uzun yıllardır İstanbul'da müteahhitlik yapan Silifke'li İş Adamı Murat Atlay tarafından Kargıcak İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine 170 çift kışlık bot yardımı yapıldı.

Yapılan yardımın okula ulaşımını ise Televizyoncu Mesut sahibi Mesut Atlay yaptı.

 

İstanbul'da olmasına rağmen memleketinde üşüyen minik ayakları düşündüğünü  ve bu düşünce ile çocuklara yardımda bulunduğunu belirten İş Adamı Murat Atlay," İstanbul'da müteahhitlik yapıyorum. Şehir dışında olsam da memleketim Silifke'ye, insanlarına yardımcı olmak beni mutlu ediyor. Kış aylarının en soğuk aylarını geçirdiğimiz bugünlerde, özellikle de Silifke'de dağ köylerinde yaşayan, taşımalı olarak okullara gelen Yörük çocuklarının eğitimine katkı sunmak amacıyla kışlık bot yardımında bulundum. Memleketimiz için elimizden gelenin en iyisini imkanlarımız dahilinde yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki çocuklarımız okusun, onların okumasına engelleri elimizden geldiğince kaldırmaya çalışacağız" dedi.

 

İstanbul'da da 2 dernekte aktif çalıştığını belirten hayırsever  İş Adamı Murat Atlay," İstanbul'da 2 derneğimiz var, bu dernekler vasıtasıyla da bu tarz yardımlar yapıyoruz. Mersin'deki 7 ilçenin İstanbul'da bir araya gelmesiyle oluşan Taşeliler Derneği ve İstanbul Silifkeliler Derneklerinde Başkan Yardımcılığı yapıyorum. Bu derneklerde de elimden geln destekleri yaparak hemşerilerime faydalı olmaya çalışıyorum. Dernek olarak 7 ilçe 7 okul projemiz vardı bu yıl da 7 okul seçip o okulların ihtiyaçlarını belirleyip liste hazırlayıp yardımda bulunacağız. Kargıcak okuluna yaptığım yardım kişisel bir yardım, Rabbim herkesin yardımını kabul etsin. İleri ki günlerde de farklı okullara ihtiyaçlarına göre yardımcı olacağım" dedi.

 

Öğrencilerin ayakkabılar sayesinde çok mutlu olduğunu belirten Kargıcak Ortaokulu Müdürü Erdal Çelikel, "Silifke'li olup İstanbul'da yaşayan Murat Atlay okulumuza ziyarete geldiler ve öğrencilerimize yardımda bulunuyorlar. Bunun için ben önce kendisine hem de İstanbul'da yaşayan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Çok isabetli bir karar verdiler Kargıcak'ta yaşayan 8 mahallenin geldiği bir okuluz, kış aylarının gelmesiyle, maddi imkanlara bakılmaksızın tüm öğrencilerimize yardımda bulundukları için çok memnun olduk. Çocuklarımız çok mutlu oldular sevindiler. Bu çocukların mutlulukları sevinçleri bizim sevincimiz. Çocuklarımız inşallah sıcacık bir kış geçirir. Bu vesile ile değerli hayırsever iş adamımıza erdemli davranışlarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 

170 çift kışlık botların dağıtımına İş Adamı Murat Atlay, Okul Müdürü Erdal Çelikel, Senir Mahallesi Muhtarı ve Kargıcak Ortaokul Aile Birliği Başkanı İbrahim Döneli, İmambekirli Mahallesi Muhtarı ve Kargıcak İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Öztürk, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36