MERSİN’DE TEKNOFEST 2021 BAŞARI BELGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

MERSİN’DE TEKNOFEST 2021 BAŞARI BELGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

MERSİN’DE TEKNOFEST 2021 BAŞARI BELGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Teknofest 2021 yarışmalarına başvuru sayısına göre ülke genelinde en fazla başvuru yapan iller arasında 3. sırada yer alan Mersin, 21-26 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen finallere toplamda 59 proje ile katıldı

HABER: ATİKE CEYLAN

Değişik kategorilerde yapılan yarışmada ilimize bir ikincilik ve iki tane üçüncülük derecesi gelirken Silifke’ den de 4 okul finallere katılarak büyük başarı elde etti.

Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’ in de katıldığı ödül töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ nın konuşmalarının ardından Teknofest videosu izlendi. Finallere katılan okulların müdürlerine, danışman öğretmenlerine ve öğrencilere başarı belgeleri verilirken bu süreçte yanlarında olan yardımlarını esirgemeyen İl Arge Ekibine ve İlçe Temsilcilerine de Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tarafından Başarı Belgesi verildi.

Finallere katılan Silifke okullarından Silifke Fen Lisesi Okul Müdür V. Sultan Aydın, projede danışman öğretmen Sevgi Orbay, ve öğrencileri, Göksu Anadolu LisesiOkul Müdürü Salih KarakuŞ, proje danışman öğretmen Mevhide ŞEKER ve öğrencileri, Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Barbaros Uçar  proje danışman öğretmeni Semra Semizer ve öğrencileri, Bilim Sanat Merkezi Müdürü Mahmut Ongun, proje danışman öğretmen Zahide Bilgen Bıcak ve öğrencileri Başarı Belgesi alırken Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nimet Çavuşluk’ da Teknofest Silifke İlçe Temsilcisi olarak Başarı Belgesi aldı.      Törenin ardından dereceye giren projelerle birlikte toplamda 10 tane proje standı gezildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79