Meski Çalışanlarına ‘Etik Davranış’ Eğitimi Veriliyor

Meski Çalışanlarına ‘Etik Davranış’ Eğitimi Veriliyor

Meski Çalışanlarına ‘Etik Davranış’ Eğitimi Veriliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından 2018 yılı Hizmet İçi Eğitim Plan ve Programı dâhilinde Çalışalarına “Etik nedir? Etik Davranış  İlkeleri Nelerdir “ konulu hizmet içi eğitim vermeye devam ediyor.

Genel Müdürlüğümüz Teftiş Kurulu Başkan Vekili Hakan Yıldız ve Etik Komisyonu Başkanı Genel Müdür Yardımcısı Can Taşkın, Komisyon Üyeleri İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Abdullah Sarıkabak, Plan Proje Dairesi Başkanı Tomris Okşar, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Güzin Türe ve Özel Kalem Müdürü Ali Yılmaz tarafından 26 Nisan 2018 tarihinde Tarsus Belediyesi Meclis Salonunda Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü çalışanları ile  başlayan hizmet içi eğitimler, Erdemli, Silifke, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Gülnar, Mut Şube Müdürlüğü ve Merkezde çalışanlara ise 25 Mayıs 2018 tarihinde Kongre Merkezinde verilerek sona erecektir.

Ayrıca 2018 Ocak ayı itibari ile Nisan ayına kadar İnsan kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 11 konu başlıklı eğitim verilmesini sağlamıştır.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36