Öğrenciler Dikti, Kaymakam suladı

Öğrenciler "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Doğa'ya fidan dikti.

Öğrenciler Dikti, Kaymakam suladı

Silifke’de ilköğretim ve lise öğrencileri ‘’Okullar Hayat Olsun’’ projesi kapsamında okullarını temsilen Servi ve Zakkum fidanı dikti.

Silifke Orman İşletme Müdürlüğü  sahası içinde yer alan ve şehir merkezine 12 km uzaklıkta bulunan Gelinsuyu mevkiinde gerçekleşen fidan dikimine, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Özcan, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan, Karadedeli İlköğretim Okulu, Gazipaşa İlöğretim Okulu, Ertan Silifke Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Cüceloğlu Lisesi öğrencileri, öğretmenler ve basın mensupları katıldı.

Öğrencilerin büyük bir heyecanla diktiği çam fidanlarına can suyunu Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ali Özcan, Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi verdi.  Fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.  










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36