Öğrencilerin ‘Şampiyon Silifke’ Sloganıyla Karşılaması

Öğrencilerin ‘Şampiyon Silifke’ Sloganıyla Karşılaması

Öğrencilerin ‘Şampiyon Silifke’ Sloganıyla Karşılaması

 

Okul Bahçesinde öğrenciler tarafından “Şampiyon Silifke” tezahüratlarıyla oldukça coşkuyla karşılanan Şampiyon takım Medcem Silifke Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları, öğrencilerle vakit geçirdiler.

Futbolcular, öğrencilerle halı saha gösteri maçı yaptı. Takım, daha sonra okulun ikramıyla öğlen yemeği yedi. Okul öğrencileri, teknik heyetle ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip, onlardan imza aldılar.

Düzenlenen etkinliğe Silifke Final Okulları kurucu temsilcisi Necip Süzer, Final okulları ilkokul ve ortaokul Müdürü Kadir Kaynar, Öğretmenler, Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktör İnan Uçal, Medcem Silifke Belediyespor Kaleci Antrenörü Ahmet Yalçıntaş ve futbolcular katıldı.

Medcem Silifke Belediyespor teknik heyet ve futbolcularını okulumuzda ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Silifke Final Okulları kurucu temsilcisi Necip Süzer “Silifke’nin gururu takımımızı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizle takımımızın buluşması ve birlikte vakit geçirmeleri çok güzel oldu. İnşallah takımımız Bölgesel Amatör Ligde de başarılara imza atar ve bizlerin yüzünü güldürür. Kendi alanlarında son derece deneyimli eğitimcilerimizle çocuklara eğitim vermekteyiz. Okulumuz da kendine özgü başarılarıyla adından söz ettiriyor. Medcem Silifke Belediyespor’a başarılar diliyorum.”dedi.

Final okulları ilkokul ve ortaokul Müdürü Kadir Kaynar ise Başarıdan ve şampiyonluktan dolayı Medcem Silifke Belediyesporlu teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Eğitimin her aşamasında birimler arası iş birliği ve koordinasyonu sağlayan yöneticilerin birikimlerini çocukların eğitimine sunduğunu gördük. Başarılı bir eğitimde çağdaşlığın, eğitim kalitesinin önemine yürekten inanmış yöneticileriyle Okul öğretmeninden yöneticisine kadar herkes başarı için mücadele veriyor. Silifke Final Okullarında bulunmaktan dolayı mutluyuz. Silifke Final Okulları kurucu temsilcisi Necip Süzer’e, Final okulları ilkokul ve ortaokul Müdürü Kadir Kaynar’a, Okul öğretmenlerine, çalışanlarına, okul aile birliğine ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, Bizlere, gösterdikleri ilgi, alaka ve sevgi için çok teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36