ÖĞRETMENLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

ÖĞRETMENLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

ÖĞRETMENLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

              24 Kasım Öğretmenler Günü Haftası etkinlikleri kapsamında Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve MEDADİK öncülüğünde Mersinden gelen öğretmenler ve Silifke deki öğretmenlerin katılımıyla Silifke-Uzuncaburç’ta Doğa Yürüyüşü etkinliği yapıldı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

       Doğa Yürüyüşü Etkinliğine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oğuzhan Tülücü ve Silifke Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezginde katıltı.

Yürüyüş sonunda Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok tarafından Uzuncaburç Mesire alanında öğretmenlere sıkma, börek ve yörük ayranından oluşan ikramlar yapıldı. Programda öğretmenlere Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok karanfil çiçeği dağıttı. Silifke Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından öğretmenler müzik eşliğinde oyunlar günlerini doyasıya eğlenerek geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79