Okullar en güvenilir yerler

Okullar en güvenilir yerler

Okullar en güvenilir yerler


Müdür Koca; “ Toplantıda, Okulların en güvenilir yerler olduğunu belirterek, aşılamanın, maske, mesafe ve hijyenin önemine değindi.

İl Milli Eğitim Müdürü Koca, Okul müdürleri ile toplantı yaptı. Silifke Halk eğitim merkezi salonunda ilçemiz okullarının müdürleri ve okul aile birliği başkanları ile bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, pandemi değerlendirmesini yaparak, gelinen noktada okulların en güvenilir yerler olduğunu söyledi.

Pandemi nedeniyle öğrencilerin okullarından ve öğretmenlerinden uzak kaldığını ve gelinen noktada Okulların en güvenilir yerler olduğunu ifade eden Müdür Koca, aşılamanın, maske, mesafe ve hijyenin önemini belirtti.

Müdür koca yaptığı konuşmasında, “Bu günler hepimizin bekledi günler. Yaklaşık 1,5 yıldan bu yana Covid virüsünden dolayı  bir araya gelemedik. Ama şükürler olsun devletimizin almış olduğu tedbirlerin uygulanması ile şu an buradayız. Gösterilecek hassasiyet ile de daha güzel günler olacak. Okulların 6 Eylül’den itibaren açık olması en güvenilir ortamın okulların olduğunu da göstermiş oldu. Bu süreç sancılı bir süreçti. Ama sizlerin dirayeti ile bu süreci atlattık. Eğitimcisiyle, emniyetiyle, sağlıkçısıyla  bu günlerde  herkes üzerine düşen görevi yaptı, yapmaya da devam ediyor. Yine bu sürecin bu noktaya gelmesinde gayret gösteren ve bugün aramızda olmayan sağlık çalışanları, eğitimcileri rahmet ve minnetle anmak istiyorum. Bu çalışmalar önemli. Artık bayrak bizde. Bu bayrağı sizlerle birlikte taşıyoruz. Öğretmenlerimizle, velilerimizle, öğrencilerimizle bu süreci ne kadar sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde götürürsek, öğrencilerimizin, okulumuzun ilimizin, ilçemizin ve ülkemizin hatta dünyanın bu konuda katkı sağlamış oluyoruz. Özellikle bu süreçte sürü bağışıklığı kazanılması noktasında her ferde görev düşüyor. Mersin’de, Silifke’de bağışıklık kazanılması gerekiyor, Tarsus’ta da bağışıklık kazanılması gerekiyor. Her noktada bağışıklık kazanılması gerekiyor ki bu süreci atlatalım. Gerek aşı, gerek kullanımı ile arkadaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyet çok anlamlı‘’ dedi.

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezer yaptığı konuşmasında, “Bize yanımızda olduğunu her zaman hissettiren, ilçemize ayrı bir önem veren, geldiği günden buyana Mersin’e büyük bir sinerji kazandıran, İl Müdürümüz ile bir arada olmaktan çok mutluyuz. İlçemize yapmış olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79