Silifke MEB Müdürü Çiftçi görevine başladı

Silifke MEB Müdürü Çiftçi görevine başladı

Silifke MEB Müdürü Çiftçi görevine başladı

  

 Fetö Terör Örgütüyle bağlantısı olmadığı anlaşılan Müdür Çiftçi’ye iadeyi itibarı yapıldı ve görevine başladı.

 ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin’in Silifke ilçesinde  FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi 'nin devletin  yetkili mercilerinin yaptığı inceleme sonucunda bu hain terör örgütü ile bir ilişkileri olmadığı ortaya çıktığı ve bugün iadeyi itibarının yapılması nedeniyle  görevinin başına geçtiği öğrenildi.

Yaklaşık on gün önce açığa alınan Müdürü Çiftçi hakkında yapılan araştırmalarda Fetö Terör örgütü ile bir bağlantısı ve sempatisi olmadığına açıklık getirildiği bu nedenle yürüttüğü Silifke Eğitim Müdürlüğü görevine geri döndüğü bildirildi.

Müdür Çiftçi’nin görevine geri dönüşü camiası tarafından sevinçle karşılanırken, Başından beri bu terör örgütü ile hiçbir ilgisi olmadığına inandığımız ve İadeyi itibar yapılarak görevlerine tekrar döndürülen bu arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz.

15 Temmuz’un ardından  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binalı Yıldırım’ın dediği gibi "kurunun yanında yaşın da yanmayacağının" en güzel örneklerden biri olduğu belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36