Silifke Özel Final Okullarından İngilizce Müzikal Ziyafeti

Silifke Özel Final Okullarından İngilizce Müzikal Ziyafeti

Silifke Özel Final Okullarından İngilizce Müzikal Ziyafeti


Eğitim-öğretim faaliyetleri ve sosyal etkinlikler ile adını sıkça duyuran Silifke Final Okulları bir müzikal gösterimine imza attı.

Silifke Final Okulları 02-07 Mayıs tarihlerini “Sanat Haftası” olarak belirledi. 3 Mayıs Salı günü Silifke’de bir ilke imza attan Final Okulları öğrencileri Dünyaca ünlü Catherina Johnson’un yazdığı “Mamma Mia” müzikalini sahnelediler.

Gündüz matinesinde Silifke Final Okulları öğrencilerine akşam matinesinde ise Silifke Halkına gösterim yapan öğrenciler hafızalardan kolay silinmeyecek bir güne imza attılar. Silifke Belediye Kültür Merkezinde 6 ve 7. sınıf düzeyinde sahnelenen oyunda öğrencilerin performansları göz doldurdu.

Öğlen 11.00’de öğrencilere, akşam 19.30’da veli ve davetlilere olmak üzere iki defa gerçekleştirilen temsili, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, okul yöneticileri, Final Okulları öğretmenleri, veliler ve öğrenciler izledi. Sahnedeki öğrencilerin akıcı bir İngilizce ile ortaya koyduğu canlandırmalar ve dans gösterimleri izleyicilerden tam not aldı.

Silifke Final Okulları Sanat Haftası kapsamında yeniden hayat bulan, büyük bir özveri ve emek ile hazırlanan müzikalin sonunda; rol alan öğrenciler salondakiler tarafından dakikalarca alkışlandı.

“Bizim esas hedefimiz yalnızca başarılı bireyler yetiştirmek değil, akademik başarısını ifade edebilme yeteneği gelişmiş, sosyal, donanımlı bireyler yetiştirmektir” diyen Final Okulları Kurucu Temsilcisi Necip Süzer; tescilli akademik başarılarının tacı olarak gördükleri sosyal etkinliklere ciddiyetle önem verdiklerini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36