Silifke TSO 3. liderlik Akademisi eğitimleri başladı

Silifke TSO 3. liderlik Akademisi eğitimleri başladı

Silifke TSO 3. liderlik Akademisi eğitimleri başladı

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Silifke Ticaret Odası tarafından KKTC’ de gerçekleştirilen 3. Liderlik Akademisi’nin eğitim paneli

 Bahçe şehir Kıbrıs Üniversitesi Doç. Dr.  Veclal Gündüz, finansman yöntemleri ve kitle fonlaması üzerine bir seminer vermesiyle başladı.

Seminerde konuşmasında şunların altını çizdi; yatırımcıların kendi paylarına düsen kitle formlarından bahsetti.  Doç Dr Gündüz seminerde, kısa sürede girişimcilerin ve yatırım yapmak isteyen bireylere kitle platformları olmak üzere hem sermaye piyasası kuruluna dahil olan hem  yatırım şirketleri üzerinden kurulu platformlar hem Türkiye’ de kişisel bazlı platformda olan yatırımları anlattı. Bu uygulamaları sunarken dünya verilerinden de bahsetti.

Doç. Dr Gündüz, ‘Yüzyüze paylaşımları yapabilme şansı veren Silifke TSO’ya çok teşekkür ederim. Böylesine bir programda yer almak bizleri ayrıca gururlandırıyor. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Silifke TSO’yu tebrik edip teşekkür ediyorum” dedi.

Gündüz’e Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi tarafından günün anısına plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36