Silifke’de 21 bin 93 öğrenci karne aldı

Silifke’de 21 bin 93 öğrenci karne aldı

Silifke’de 21 bin 93  öğrenci karne aldı

Silifke’de 39 ilkokul, 34 ortaokul, 19 lise ve 6 ana okulunda eğitim öğretim gören 21 bin 93 öğrenci ile bin 609 öğretmen yarıyıl tatiline girdi.

 HABER: ATİKE CEYLAN

15 günlük yarı yıl tatili için karne töreni Silifke Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda  düzenlendi. Karne törenini yanı sıra okulda 15 Temmuz anısına yapılan resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrenciler karnelerini kaymakamın elinden aldı

Öğrencilerin karnelerini Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir verdi.  Kaymakamın elinden karnelerini alan öğrenciler heyecanlarına bir heyecan daha eklediler.

Kaymakam Cinbir,  eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin, ilk yarıyıldaki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini aldıklarını ve 2 haftalık yarıyıl tatiline çıktıklarını söyledi.

Öğrencilere tatil boyunca çok iyi dinlenmeleri gerektiğini ifade eden Cinbir, aynı zamanda tatilde kitap okumalarını tavsiye etti.

Aynı zamanda  dereceye giren öğrencilerin başarılarına değinen kaymakam Cinbir, 15 Temmuz'da Fetö terör örgütüne karşı Türk milletinin göğsünü tankların önüne siper ettiğinin altını çizerek,  "Cumhurbaşkanlığını ve Genel Kurmayı bombalayan bu hainlerin karşısında göğsünü siper edip dimdik durmuş, bunu tüm dünyaya göstermiştir. Türk milleti, vatanın bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda da canını seve seve vermeye her zaman hazırdır. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya çalışan hainlere karşı da her zaman dimdik durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Sizlerin resim ve şiir yarışmasında gösterdiğiniz başarıda takdire değerdir. " dedi.

Törene katılan Silifke Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi ve Okul Müdürü  Ali Ünal’da karne töreninde hazır bulunup öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36