Silifke’de Minik Öğrenciler Hünerlerini Gösterdi

Silifke’de Minik Öğrenciler Hünerlerini Gösterdi

Silifke’de Minik Öğrenciler Hünerlerini Gösterdi

 

Silifke’de Minik Öğrenciler Usta Oyunculara taş çıkarttı

Silifke Atayurt İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin sergilediği“Kırmızı Başlıklı Kız´´ adlı tiyatro oyunu okulun çok amaçlı salonunda sahnelenirken, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Atayurt İlkokulu Tiyatro Kulübü öğretmenlerinden Sami Deveci ve Sezin Tapur rehberliğinde hazırlanan oyunda öğrenciler performanslarıyla usta oyunculara taş çıkartarak, izleyicilerden büyük alkış aldı. Kırmızı Başlıklı Kız, çocuklar için yazılmış ünlü bir halk masalı olurken, oyunda Kırmızı Başlıklı Kızın, annesinin sözünü dinlememesini, dengeli beslenmenin, çevreye zarar vermemenin ve çevrenin korunması gerektiği konusunda masal kahramanları Keloğlan, Uyuyan Güzel, Avcı, Kurt, Kırmızı Başlıklı Kızın babaannesi ve annesiyle verilmesi izleyenlerde ve öğrencilerde büyük bir ilgi uyandırdı. Oyunda görev alan minik öğrenciler performanslarıyla usta oyunculara taş çıkartırken, izleyenlerden büyük bir alkış aldılar.

Öğrencilerin sergilediği performansının görülmeye değer olduğunu belirten Atayurt İlkokulu Müdürü Emin Ali Gezeri “Okulumuzda her zaman tiyatro gösterileri yapıyoruz. Bugünde öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz güzel performanslar sergilediler. Bizler, öğrencilerimiz bu oyundan dersimizi aldık, demek ki annemizin sözlerini her zaman dinleyeceğiz, eve okula zamanının da gidip geleceğiz, tanımadığımız insanlarla konuşmayacağız, çevremizi temiz ve düzenli tutmamız gerektiğini öğrendik. Tiyatroyu sergileyen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarını devamını diliyorum” dedi.

Büyük beğeni alan Tiyatro gösterisini, öğretmenler, veliler, misafirler ve öğrenciler izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79