Silifke’de ‘Velimle Okuyorum’ etkinliği düzenlendi

Silifke’de ‘Velimle Okuyorum’ etkinliği düzenlendi

Silifke’de ‘Velimle Okuyorum’ etkinliği düzenlendi

  

Okulun Çatı katındaki konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Milli Eğitimi Müdürü Şerafettin Çiftçi ve Okul Müdürü Fuat Alp, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR


 Etkinliğin başlamasıyla birlikte herkes kitap okumaya başladı. Yaklaşık bir saat süren kitap okuma etkinliğinden sonra bir konuşma yapan Silifke Kaymakamı ersin Emiroğlu, velilerin her zaman ellerinde kitaplarla çocuklara örnek olmaları temennisinde bulunarak, kitap okumanın her birey için mutlaka alışkanlık haline gelmesi dileğinde bulundu.

Kaymakam Ersin Emiroğlu, “En güzel örnek velilerin kitap okuması anneler babalar çocuklara bir seyler söylerler,  kendileri bunu yaparlarsa iste o zaman örnek oluyorlar. Bugün sizler çocuklarınızla çok güzel bir etkinliği gerçekleştirip bizlerde şahit olup eşlik ettik. Bizlerde sizin sayenizde okumakta olduğumuz kitapları okuduk ama bu burada kalmasın çocuklarınız mutlaka evlerinizde  kitap görsün, Bizleri esir eden bilgisayar telefon denen o cihazları bir saatliğine de olsa kapatıp  kitap okuyalım, Çocuklarımıza örnek olalım” dedi.

 Veli Utku Saygılı: “Böyle bir etkinlik çok güzel oldu. Sayın Kaymakamımızın da katılması bizleri sevindirdi. Üniversite yıllarımdan bu yana kitap okumamıştım çok iyi oldu devamının gelmesini diliyorum” dedi

Diğer veliler ise; “böylesine güzel bir etkinlik bizlerin çok hoşuna gitti, gerek evlatlarımızla gerekse okul idaresi ile bir arada olma şansı yakaladık. Çok mutlu olduk, sadece biz değil çocuklarımızda çok mutlu oldu bu anlamda okul idaresini tebrik ediyoruz” diye konuştular. 

Öğrenciler ise aileleriyle birlikte kitap okumanın çok güzel olduğunu belirterek, “babalarımız ve annelerimizle birlikte kitap okuduk çok güzeldi. Arkadaşlarımızla da ayı anda kitap okuduk, çok teşekkür ediyoruz herkese” diye konuştular.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79