Silifke’nin ilk yüzme havuzlu kreşi açıldı

Silifke’nin ilk yüzme havuzlu kreşi açıldı

Silifke’nin ilk yüzme havuzlu kreşi açıldı

 

 

Silifke’nin ilk yüzme havuzlu kreşi 4 Mevsim Kreş görkemli bir törenle açıldı

 

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Açış kurdelesini Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve Kreşin Sahibi Nazlı Durmuşlu Çetin birlikte kestiler. Açılışa Kaymakam Şevket Cinbir, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Zahire Doğan, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İşletme sahibi Çetin’i Eşi Ali Çetin ve ailesi yalnız bırakmadı.

Palyaço ve sihirbaz gösterileri ve ikramların da yapıldığı açılışta minikler doğasıya eğlendi.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Cinbir, “Silifke’ye ve Silifkelileri yakışan bir kreşi açmaktan dolayı oldukça mutlu oldum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin böylesine fiziki şartları ve eğitim kalitesi yüksek yerlerde yetişmesi ayrıca önem taşıyor. Bu nedenle işletmeyi açan Sayın Nazlı Durmuşlu’yu kutluyorum.  Silifke ilklere alışık bir yer ve böylesi güzel bir işletmeyle Silifke’de bir ilki gerçekleştirmekte ayrıca ayrı bur gurur verdiğini düşünüyorum. Bütün herkese hayırlı olsun” dedi.

 

 

Kreş hakkında bilgi veren Nazlı Durmuşlu Çetin, 4 Mevsim Kreş olarak müstakil ve havuzlu tam donanımlı yeni binamızı hizmete sunmaktan bizlerde oldukça gururluyuz.  Aylarca süren bir çalışmanın ardından sizlerin burada desteğini görmek ayrıca önemliydi. Açılışımıza katılan herkese ve katılamayarak çiçek gönderip telefonla kutlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bugün bu kreşi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce olduğu gibi kreşimizde öğrenci ve veli memnuniyetini her zaman ön planda tutacağız.

Eğitmenlerimizle birlikte çok güzel hizmetlerin altına imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Velilerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebileceği bir kurumu açtıklarını belirten Durmuşlu Çetin, "4 Mevsim Kreşi olarak çocuklara yönelik her detayı düşündük. Velilerimiz çocuklarını bizlere gönül rahatlığı ile teslim edebilirler. Anaokulumuzda çocuklar için çeşitli atölyeler kurduk. Eğlenirken öğrenecekleri güvenli ve huzurlu bir ortam sunduk.  Fiziki şartları ve kaliteyi sunmak bizden destek sizden diyerek yeniden açılışımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışın ardından öğrenciler doyasıya eğlenirken açılışa katılara ise çeşitli ikramlar yapıldı.

 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36