Taşucu MYO ve Lütfi Elvan Öğretmenevi arasında protokol imzalandı

Taşucu MYO ve Lütfi Elvan Öğretmenevi arasında protokol imzalandı

Taşucu MYO ve Lütfi Elvan Öğretmenevi arasında protokol imzalandı

  

 

Selçuk Üniversitesi Silifke – Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Şeker ile Lütfi Elvan Öğretmenevi Müdürü Fevzi Eroğlu tarafından imzalanan protokol gereği üç yıl süreyle, üniversite öğrencileri ve bölge halkının bölge turizmi geliştirilmesi amacıyla protokol imzalandı.

 
 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

SÜ.Silifke Taşucu MYO Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Kazım Eser’inde bulunduğu protokol sözleşmesi gereği Silifke – Taşucu MYO’dan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Kürşad Sayın, MEB. Lütfi Elvan öretmen evinden ise  Erol Kılıç karşılıklı işbirliğinin temini ve devamı için koordinatör olarak atandı.

 

Konuyla ilgili SÜ. Silifke – Taşucu MYO Müdürü Prof. Dr. Erdoğan Şeker ile MEB. Lütfi Elvan Öğretmenevi Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu imzalanan protokol kapsamında amaçlanan asıl hedefin Silifke – Taşucu MYO, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Proğramları öğrencileri, öğretmenevinde üretim yapan birimlerin görevlileri ve çalışanları, bölge turizmcileri ve öğretim elemanlarının karşılıklı etkileşim içinde birbirlerine katkı sağlamaları olduğunu  bildirmişlerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79