Ticaret Odasında Uygulamalı Girişimcilik Kursu

Ticaret Odasında Uygulamalı Girişimcilik Kursu

Ticaret Odasında Uygulamalı Girişimcilik Kursu

 

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar;  Ticaret odasında 25 kursiyerin katılımıyla uygulamalı girişimcilik kursunu başlattıklarını söyledi.

Başkan Kaynar; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR tarafından yapılan protokol kapsamında ilçede 2 ayrı grup halinde uygulamalı girişimcilik kursu açıldığını belirtti..

Kurs eğitimi veren Toros Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kamuran Öztop, yaptığı açıklamada, eğitimin 32 saatlik programla gerçekleştirileceğini bildirdi.

Bu eğitimi başarıyla tamamlayan girişimcilerin KOSGEB’in girişimcilik destek programı kapsamında yer alan yeni girişimci desteğinden faydalanabileceklerini ifade eden Öztop, “KOSGEB tarafından 32 saatlik uygulamalı girişimcilik kursunda kursiyerler, girişimcilik destek programı, iş birliği, güç birliği destek programı, KOBİ destek programı, inovasyon ve endüstriyel uygulama destek programı, teknolojik ürün tanıtımı ve pazarlama destek programı kursiyerlere anlatılacak. 32 saatlik eğitimden sonra her bir kursiyer birer iş yeri sahibi olacaklar.” diye konuştu.

Öztop, projesi KOSGEB tarafından onaylanan girişimcilerin 50 bin lira hibe ve 100 bin lira geri ödemeli kredi olmak üzere toplam 150 bin liraya kadar mali destek için KOSGEB’e başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36