Üniversite Tercihlerinde, Belediyeden rehberlik hizmeti

Üniversite Tercihlerinde, Belediyeden rehberlik hizmeti

Üniversite Tercihlerinde, Belediyeden rehberlik hizmeti

Erdemli Belediyesi Eğitime Destek Kurs Merkezleri ile 2018-2019 eğitim öğretim döneminin üniversite tercihlerinde de öğrencilere destek hizmeti sundu.

2017-2018 eğitim öğretim döneminde hizmete açılan Ortaokul ve Üniversite Eğitime Destek Kursları ile çalışmaya başlayan Erdemli Belediyesi, üniversite tercihi yapan öğrencilere destek vererek doğru okullara yerleşebilmeleri için çalışmalarını noktaladı. 2018-2019 eğitim sezonunda 500 öğrenciye destek veren merkeze, yeni eğitim dönemi için 1200 öğrencinin başvuru yaptığı bildirildi. 23 Temmuz’da başlayan YKS tercihlerinin son gününe girilirken, eğitimde gerçekleştirdiği çalışmalar ile Türkiye’nin birçok belediyesinde ses getiren kurs merkezi, proje hakkında bilgi almak isteyen kurumlara da yol gösterici bir vazife üstleniyor.

Gençleri destekleyici projelere imza atan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ücretsiz hizmet veren Merkez ile yılın 12 ayı öğrencileri sınava hazırladıklarını vurguladı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Gençlerimizin her alanda arkasında olarak, onları hayata hazırlıyor ve ülkemizin geleceğini inşa ediyoruz. Bu kapsamda oluşturduğumuz Eğitime Destek Kurs Merkezlerimiz ve mesleğinin erbabı hocalarımızla birlikte el ele vererek, Erdemlili gençlerimizi nitelikli okullara yerleştirmek için çabalıyoruz. Bugün geldiğimiz nokta gösteriyor ki bu çabalarımız boşa değil. Ben biliyorum ki ailelerin en kıymetli varlıkları çocuklarıdır. Çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kaydetti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79