Yaşam koçlarından seminer

Silifke’de ‘Koz Zamanı ve Farkındalık’ kapsamında yaşam koçları tarafından eğitim semineri düzenleniyor.

Yaşam koçlarından seminer
Haber: Atike Ceylan Kaçar

Yaşam koçluğu alanında eğitim veren Rezzan Nurgül Güleç, Sultan Laçinok, Süleyman Suat Bayar tarafından 12 Mart Cumartesi günü saat 15:00’de verilecek olan seminerde, kişisel ve ruhsal gelişim eğitimi, nefes çalışmaları ve uygulamaları ile gücünün farkına varmak ve içsel yolculuğunuza adım atmak gibi konularda katılımcılar aydınlatılacak.

RNG Kişisel Danışmanlık Eğitim Merkezi’nden Yaşam Koçu Rezzan Nurgül Güleç gazetemize yaptığı açıklamada; Her kitleden her bireyin hayatlarının bir noktasında değişmeli ve değişime açık olmaları gerekmekte olduğuna vurgu yaparak, “Yaşam koçu arkadaşlarımızla beraber vereceğimiz seminerde insanların içinde bulundukları kötü durumlardan kurtulmanın ve değişmenin püf noktalarından bahsediyoruz. Hayatımızda bazen bizi zor durumda bırakan birçok etkenler oluyor. Bu etkenleri ortadan kaldırmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

Rezzan yaptığı açıklamada bazı fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğine de hatırlatarak, “kişisel odaklanma zamanı yarattığında; geçmişi ve geleceği bırakıp An’a odaklanmaya karar verdiğinde önüne çıkan fırsatları yakalarsın. Korkularınıza dur demek farkındalığınızı yükseltmek yeni bir siz yaratmak için ‘Kişisel Odaklanma Zamanı’) (KOZ) semineri sizler için bir fırsattır. Bu seminere katılarak hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Katılım bedeli:20 TL.

İletişim tel: 0 324 7145650 - 0 555 8805650

Not: Seminer 20 kişi ile sınırlıdır. Katılmak isteyenler lütfen aramakta gecikmeyin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36