Zabıtalar motosiklette kontrol eğitimi aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet kalitesini artırmak ve personelinin iş güvenliğini sağlamak amacı ile Zabıta Dairesi Başkanlığı Önleyici Hizmetler Zabıta Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 25 personele ileri ve güvenli sürüş eğitimi verdi.

Zabıtalar motosiklette kontrol eğitimi aldı
9-14 Şubat 2016 tarihleri arasında One More Mile (OMM) Riders Derneği üyesi 4 uzman öğretici tarafından ilk etapta teorik, ikinci etapta uygulamalı eğitim verilen zabıta personeli, motosiklet kullanımı hakkında detaylı bilgi aldı.

Eğitimin ilk etabında motosikletin fiziki dinamikleri ve güvenlik eğitiminden geçen 25 zabıta personeli, ikinci etapta 2 gün boyunca motosiklet üzerinde hakimiyet, kontrol, şehir içi sürüş, engellerden ve tehlikelerden kurtulma konularını içeren uygulamalı güvenli sürüş eğitimine tabi tutuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, verilen bu eğitimler ile Zabıta Dairesi Başkanlığı Önleyici Hizmetler Zabıta Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan motorize ekipler amirliğinde görev yapan personelin trafik içerisinde daha rahat hareket ederek, problemlere hızlı müdahale etmesini ve personel kazalarını en aza indirgemeyi amaçlıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen bu eğitimlerin 1 ay sonrasında yol eğitimi ile devam etmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36