Başarı Zirvesi Caner Parasayanın Oldu

Tasarım ve Dizayn’da Başarı Zirvesi Caner Parasayanın Oldu

Başarı Zirvesi Caner Parasayanın Oldu

Tasarım ve dizayn konusunda yılın başarıları 30 ocakta dağıtılacak. 2015’e damgasını tasarım ve dizayn dallarında genç ve başarılı tasarımcı Caner Parasayan oldu.

Özellikle ev,ofis ve kişiye özel tasarımlarda yurt dışı eğitimi alan ve oldukça tanınan firmaların tasarımcısı olma ünvanını elinde tutan Caner parasayan 2016 Şubat ayında faaliyete girecek olan wishboxclup.com sitesindeki bir çok ünlünün de ev ve özel tasarımlarını yaparak başarısını tescillemiş oldu.

 

30 ocakta Kapalıçarşı içerisinde yapılacak olan müthiş gece de ise tasarım konusundaki ödülünü yine bir ünlüden teslim alacak olan tasarımcının dünyaca ünlü site için yaptığı tasarımlar ise sır gibi saklanmakta.

Caner parasayan Motorsiklet konusundaki merakı ve ilgisi ile de oldukça tanınmakta. Kırmızı Home markası ile de tasarımlarını ve çalışmalarını devam ettirmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36