CİĞERCİ ZEYNEL HİZMETTE 20 YILI DOLDURDU

Antalya-Mersin üzerinde yolculuk yapan yolcuların sürekli tercih ettiği bir mekan halini alan Ciğerci Zeynel, üç katlı restaurantında aile ortamı sunuyor.

CİĞERCİ ZEYNEL HİZMETTE 20 YILI DOLDURDU

 

 Silifke ilçesi ve Atayurt’ta ismiyle markalaşmış olan Cigerci Zeynel 20 yıldır hizmette

HABER: ATİKE CEYLAN 

Bölgede Ciğerin tek adresi olarak adlandırılan Ciğerci Zeynel Restaurant sahibi Zeynel Zunlu,  hizmette kalitenin güler yüz ve kaliteli hizmetten geçtiğini, bu nedenle yıllardır öncelikle güler yüzü ve hijyeni kendine vizyon edindiğini, daha sonra ise kaliteli hizmet vermeyi ilke edindiğini söyledi.

Sadece Silifke halkına değil, işletmenin konumu itibariyle de Antalya-Mersin üzerinde yolculuk yapan yolcuların sürekli tercih ettiği bir mekan halini alan Ciğerci Zeynel,  üç katlı restaurantında aile ortamı sunuyor.

Toplu yemeklerde tercih edilen bir mekan halini alan Cigerci Zeynel, özellikle tarlada çalışan işçiye sağladığı servis imkanı ile büyük bir sorunu ortadan kaldırmış.

Zeynel Zennu, sadece para kazanmak olarak adlandırmadığı işini, toplumsal bir hizmet olarak gördüğünü ve insanlara yardımcı olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Restaurantta, ciğerin yanı sıra et, tavuk kebap kuşbaşı, tantuni, piliç şiş, yürek ve her türlü pişirim ve isteyene özel pişirim yaparak ile servis imkanı sunduklarını belirten Zeynel Zennu, ayrıca sulu yemek tercih edenleri de unutmamış.

 Her gün sabah çorba çeşitleri ile hizmet ettiği restaurantta, öğle saatlerinde sulu yemek ve fırında pişirim imkanı ile hizmetin en kalitelisini vermekte.

 Ayrıca Yörük kahvaltı kültürü ile kendi tarlasında yetiştirdiği sebze ve meyvelerden sunma imkanı bulurken, süt ve yoğurt ikramını ise kendi yetiştirdiği hayvanlardan sağlıyor. Tamamen organik ve yörük kültürünü yaşatan kahvaltı sofraları sizleri bekliyor.

Toplu yemekler de de bölgenin tercih edilen markası haline alan Cigerci Zeynel, güler yüzlü hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerini beklemekte.

 Silifke- Mersin yolu üzeri Atayurt Mahallesinde bulunan Cigerci Zeynel’le iletişim kurmak isteyenler

 0324 721 3607- 0536 620 12 74

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36