Gökçe Turan, Yılın Kadın Girişimcisi seçildi

Gökçe Turan, Yılın Kadın Girişimcisi seçildi

Gökçe Turan,  Yılın Kadın Girişimcisi seçildi

 

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Silifke İş Dünyası Ödül Töreni’ gerçekleştirildi. Ticaret odası Üyelerince kullanılan oyların sonucunda seçilen Diyetisyen Gökçe Turan Yılın Kadın Girişimcisi Seçildi.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Törende Yılın Sanayi Kuruluşu, Yılın iş insanı, Silifke’ye değer katan eğitim kurumu, Yılın kadın girişimcisi. Yılın en yenilikçi işletmesi, Yılın en iyi bankacılık hizmetleri, Yılın Silifke'ye değer katan işletmesi, Yılın genç girişimcisi, Silifke'ye değer katan sivil toplum kuruluşu, Yılın kurumlar vergisi rekortmeni, Yılın gelir vergisi rekortmeni, Yılın en çok ihracat yapan firması, Yılın en çok istihdam yaratan firması ve Silifke TSO Onur ödülleri  gibi 18 kategoride ödüller verildi.

Silifke Ticaret Odası tarafı konferans salonunda gerçekleştirilen Yılsonu Resepsiyonunda Silifke İş Dünyası Ödül Töreni düzenlendi.

Ticaret odası üyelerince oy verilerek ödüllendirilen iş insanlarının ödül aldığı törene, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Silifke Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan, İŞKUR Silifke Müdürü Mustafa Devecioğlu, TSO yönetim kurulu üyeleri, ve TSO üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Diyetisyen Gökçe Turan’a  Yılın Kadın Girişimcisi Ödülünü,  Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan verdi.

Başkan Kızıltan,  aldıkları ödül için Diyetisyen Gökçen Turan’ı tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36