SEÇ MARKET ŞUBESİ AÇILDI

SEÇ MARKET ŞUBESİ AÇILDI

SEÇ MARKET ŞUBESİ AÇILDI

Atayurt esnaflarından Ali (cumali) Topçu, marketçilik hizmetini genişleterek Seç Market  Şubesi olarak hizmet vermeye başladı.

 

 ÖZEL HABER: ATİKE CEYLAN

 Silifke’nin Atayurt mahallesinde yıllardır hizmet veren Topçular Meyfa Gıdanın sahibi Ali Topçu, hizmet zincirini genişleterek, kaliteyi ucuza satıyor.

 Atayurt Mahallesi Atatürk caddesi no 34 numaralı adreste yapılan açılış görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

 Açılış törenine Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Müftüsü Emin Yüksel, Atayurt Hal Başkanı Ali Türe, Göksu Sulama Birliği Başkanı Durhasan Akarca, Seç Market  Mersin  Bayii Sorumlusu  Hüseyin Tekes, Bizim Toptan Silifke  Mağaza Yöneticisi Halil Yılmaz ve çok sayıda esnaf ile Atayurtlu vatandaş katıldı.

 Silifke Müftüsü Emin Yüksel tarafından kuran-ı kerim okundu ve ardından iş yerinin hayırlı uğurlu olması için dualar edildi. Ardından açılış kurdelesi yine dualarla kesildi. Helal kazanç kazanmak ve bereket için ise kurban kesildi. Açılışta bir konuşma yapan iş yeri sahibi Ali Topçu, “yıllardır Atayurt’ta sizlere hizmet ettik. Şimdi ise iş yerimizi büyütüp kaliteyi ucuza almanıza vesile olmak istedik. En büyük kazanç memleketine yapılan hizmet kazancıdır. Bu nedenle memleketimize yatırım yapmak istedik.  Şuan için yanımızda 5 kişiye istihdam sağlıyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu sayı artacak ve sizlerin desteği ile yöremize daha iyi hizmet etme şansını yakalayacağız” dedi.

 Silifke Ticaret odası Başkanı Nurettin Kaynar ise, İş yerinin mahalleye hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunduktan sonra, mahalle kültürünü geliştiren bu mantığı desteklediklerini ve açılan iş yerinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Açılış törenine katılan davetlileri kapıda karşılayan baba Ahmet Topçu ise, “Allah herkese helal kazanç versin aralarında bizlere de. Yıllarca hizmet ettiğimiz Atayurt’ta böyle bir iş yeri açılmasından dolayı mutluyuz. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

 













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36