Silifke Hilal İletişime Ödül

Silifke Hilal İletişime Ödül

Silifke Hilal İletişime Ödül

 Silifke Hilal İletişim Vodofone Bayii sahibi Cemil Parlar,  Güney Anadolu Bölge ikinciliği ödülüne layık görüldü.

 ÖZEL HABER: ATİKE CEYLAN

Nisan 2016-2017 Mart ayları arasında yapılan değerlendirmede en yüksek Güney Anadolu Bölge bayilikleri  NPS satış mağazası dalında 2.’lik ödülüne layık görülen, Hilal İletişim Vodofone Bayii Cemil Parlar, kendisine bu ödülü kazandıran Silifke halkına ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini belirtti.

  Zorlu bir 2016 yılının geride bırakırken, böyle bir başarı şansını kendilerine sunan Silifke halkına minnet duygularını ileterek sözlerine başlayan Cemil Parlar, “Çalışmak ile başarı birbirlerine eşleştirilebilir. Başarıya ulaşmanın yolu her daim çalışmaktan geçer, çalışan birisi başarıya ulaşmaya en yakın olarak kabul edilir. Çalışılmadığında başarmak mümkün olmamaktadır. Başarı tek başına ulaşamayacağınızdan dolayı bir şeyler yapmanız gerekmektedir. Plan, çalışmak ve zeka bunlar size başarmanın yolunu gösterir.

Bizim basarımızda basta mağaza müdürlerimiz Sevkan Cansever, Onur Doğan ve Cihan Şimşek olmak üzere diğer çalışanlarımız ve esim Meltem Parlar’a çok teşekkür ediyorum. Bu yolda bize destek olan bölge yöneticimiz Korhan Gündeşli beye, bölge müdürümüz Kasım beye ve bölgeler müdürümüz Selami Kaya beyfendiye ve en önemlisi SILIFKE halkına teşekkür ederiz” dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36