Silifke TSO Meclis ilk toplantıyı yaptı

Silifke TSO Meclis ilk toplantıyı yaptı

Silifke TSO Meclis ilk toplantıyı yaptı

  

 

 

 Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönem için seçilen meclis üyeleri, ilk olağan meclis toplantısını meclis Başkanı Baki Uysal başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Meclis başkanı Uysal, yeni çalışma döneminin hayırlı olması dileği ile toplantıyı yaptı. Olağan gündem maddelerinden sonra söz alan TSO yönetim kurulu başkanı Nurettin Kaynar, 2018 yılında yapılacak faaliyetler hakkında birlikte çalışmak gerektiğini, katılımın yüksek olarak, yeni fikirlere, yeni görüşlere açık olduklarını belirtti.

 

Toplantıya katılan Silifke TSO Akademik Danışmanı MEÜ. Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Saygın söz alarak meclis üyeleri ile yeni ve yenilikçi projelere imza atacaklarını belirtti ve herkese yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36