TTNET’ten virüs uyarısı

Kullanıcılarına sahte e-posta adreslerinden fatura bilgileri gönderildiğini tespit eden TTNET, kullanıcılarını bu yolla bulaşan virüs konusunda uyardı.

TTNET’ten virüs uyarısı
 Türk Telekom, kullanıcılarının e-postalarına gelen sahte faturalar hakkında bir açıklama yaptı.

[email protected] gibi e-postaların sahte olduğunun altını çizen TTNET, bu ve benzeri adreslerden gönderilen mesajların kullanıcıların bilgisayarlarına virüs bulaştırdığını belirtti.

Yapılan açıklamaya göre, söz konusu sahte e-postalarda kullanıcılar sahte bir TTNET sitesine yönlendiriliyor ve bu sitedeki indir butonu tıklandığı zaman kullanıcıların bilgisayarına virüs bulaşıyor.

TTNET’in [email protected] adresinin dışında başka bir adresten fatura bilgilendirmesinin yapılmadığının altını çizen şirket, kullanıcıları sahte TTNET internet sitelerinden herhangi bir yükleme yapmamaları konusunda uyardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36