17 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor

17 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor

17 yaşındaki genç kızdan 3 gündür haber alınamıyor


Mersin’in Silifke İlçesinde 17 yaşındaki Beyza Karabulut’tan 3 gündür haber alınamıyor. Genç kızın ailesi endişe içinde yetkililerden  yardım bekliyor.

Silifke Celal Bayar Caddesi Zeytinli Camii civarındaki evinden en yakın markete gitmek için evden çıkan 17 yaşındaki Beyza Karabulut’un yanına ne kimlik ne para nede eşya almadan kaybolması kaçırıldı mi? sorularını beraberinde getiriyor.

Endişe içinde olan ağabeyi Ferdi Karabulut, kardeşini her yerde aradıklarını fakat hiçbir yerde bulamadıklarını söyledi.

Ağabey Karabulut, “kardeşim henüz 17 yaşında açık lise öğrencisiydi. Silifke’ye yeni taşındık bu nedenle hiçbir yeri bilmezdi. Zaten Covıt 19 nedeniyle de evden çıkması yasaktı. Makyaja ve resim yapmaya meraklıydı. Ne kimlik almış ne para yanına bu nedenle evi terk etmesi mümkün değil. Aile içinde ne tartışma yaşandı nede başka bir sorun. Kardeşim eve bağlı neşe dolu bir insan. 3 gündür arıyoruz ama bulamadık. Yetkili mercilere haber verdik çocuk polisi arama çalışmalarını başlattı. Allah rızası için kardeşimi görenlerin yerini bilenlerin beni  0542 582 5841 numaramdan arayabilirler.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36