4. Köprüye ‘ATATÜRK KÖPRÜSÜ’ ismi verildi

4. Köprüye ‘ATATÜRK KÖPRÜSÜ’ ismi verildi

4. Köprüye ‘ATATÜRK KÖPRÜSÜ’ ismi verildi

Silifke Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda Silifke halkına hizmet verecek olan, Göksu Nehri üzerindeki 4. köprüye, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'un önerisi ve Belediye Meclisinin kararıyla "ATATÜRK KÖPRÜSÜ" ismi verildi.

Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştiren Silifke Belediye Meclisi oy birliğiyle alınan karara göre, Göksu Nehri üzerine kurulan 4. Köprüye ‘ATATÜRK KÖPRÜSÜ’ isminin verilmesini kararlaştırdı. Başkan Mustafa Turgut, ‘Almış olduğumuz kararların kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

‘KENTİMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM’

Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olan 4. köprünün yapım çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ve kısa sürede hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Köprüde bariyer, kaldırım ve zemin betonlama çalışmaları tamamlandı. Şuan çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Köprümüz açıldıktan sonra kentimiz için çok önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olacağız. 2000 yıllık tarihi taş köprümüzün ayaklarının zayıflaması ve yeni bir köprüye ihtiyaç duyulması neticesinde, 4. bir köprüyü ilçemize kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın gerek trafik gerekse yaya olarak yoğun bir şekilde kullandığı Taş Köprü’nün restorasyon çalışmasına alınacak olması, 4.köprümüzün ulaşım ihtiyacında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Çalışmaların hızla devam ettiği köprümüzü kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız. Silifke’ye inşallah 5. ve 6. köprüleri de kazandırırız” dedi.

‘BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Silifke’de gönül birliğiyle birbirinden önemli projeye imza attıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Ağustos ayı meclis toplantımızda almış olduğumuz kararların, kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kentimize ve yaşadığımız bölgeye kalıcı, modern ve daha güzel hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Emeği geçen ve katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79