Abonelerin dikkatine

Abone bilgi güncelleme çalışmaları 30 Eylül 2016 tarihine kadar uzatıldı.

Abonelerin dikkatine

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yasal zorunluluklar sebebiyle Mersin ili sınırlarındaki tüm abonelerini bilgi güncelleme işlemlerine devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü vatandaşlarına daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek amacıyla yürüttüğü abone bilgi güncelleme çalışmaları kapsamında abone kayıtlarının önemli bir bölümünü yeniledi.

Yürütülen güncelleme çalışmaları kapsamında abone kayıtları yenilenmekte olup Genel Müdürlüğü’müzce herhangi bir bilgilendirme esnasında SMS gönderebilmek, gerektiğinde telefon ile irtibat kurabilmek için abonelerin mobil telefon numaraları ve e-mail adresleri de kayıt altına alınmaktadır.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut AYBAK, “5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununda ‘Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası kurumlar ile diğer gerçek ve tüzel kişilerin her türlü işlem ve kayıtlarında esas alınması zorunludur’ hükmü doğrultusunda güncelleme çalışmalarını yürütüyoruz.  MESKİ Genel Müdürlüğü Tarifeler Yönetmeliğinin 56. Maddesinin 10. Fıkrasında ise ‘Daha önceden abone işlemi yapılmış bir aboneliğin el değiştirmesi halinde, abone sözleşmesinin yenilenmesi şarttır. Aksi halde, mevcut aboneliğin suyu kesilir ve yeni sözleşme yapılıncaya kadar su açılmaz’ denilmektedir. Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen güncelleme çalışmaları 30 Eylül 2016 tarihine kadar uzatılmış olup, bugüne kadar Abone Bilgi Güncelleme işlemini yaptırmayan vatandaşlarımız MESKİ Abone İşleri Daire Başkanlığımızda, Mersin‘in tüm ilçelerindeki MESKİ şubelerinde ve www.meski.gov.tr adresinde yer alan bilgi güncelleme portalından güncelleme işlemini yaptırabilirler. Vatandaşlarımızla daha iyi iletişim kurabilmemiz ve daha iyi hizmet sunabilmemiz için abonelik bilgilerinin güncellenmesine gereken desteği veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. ” dedi.  


Anahtar Kelimeler:
Abonelerin Dikkatine
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36