Afrin gazisi Astsubay Hüseyin Çakır baba ocağı Silifke’ye getirildi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Astsubay Üstçavuş Hüseyin Çakır tedavi gördüğü Mersin Şehir Hastanesinden taburcu edilerek Mersin’in Silifke ilçesindeki baba ocağına getirildi.

Afrin gazisi Astsubay Hüseyin Çakır baba ocağı Silifke’ye getirildi

Atike Ceylan / Silifke 

Afrin gazisi Astsubay Hüseyin Çakır baba ocağı Silifke’ye getirildi.

Annesi Fahriye, eşi Hicran ve yakınları tarafından Silifke’deki evine getirilen Hüseyin Çakır’a Silifkeliler geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP Silifke İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer’in de ziyaret ettiği Hüseyin Çakır’ın sağlık durumumun iyi olduğu belirtildi.

En kısa sürede iyileşip arkadaşlarının yanına döneceğini belirten Hüseyin Çakır, "7 Şubat 2018 tarihinde Afrin harekatında yaralandım. Yaralı bölgeden tahliye edilerek, ilk önce Kilis Devlet Hastanesine sevk edildim. Burada bir gün kaldım. Bacağımda ve omzumda şarapnel parçaları vardı. Daha sonra Kilis’ten Mersin Şehir Hastanesine geldim. Burada ameliyat oldum. Bacağım ve kolumdaki şarapnel parçaları çıkarıldı. Şu an evime geldim çok şükür iyiyim. İyileşince tekrar görevime döneceğim. Bundan önceki Fırat Kalkanı Operasyonunda da görevde bulundum. Başarılı bir şekilde görevimizi yerine getirdik. Yaralarım iyileşince tekrardan görevime döneceğim. Arkadaşlarımız moralini hiç bozmasınlar. Moralini yüksek tutsunlar. Yanlarında olduğumu bilsinler. En kısa sürede yanlarında olacağım" dedi.

Anne Fahriye Çakır, çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Allah bize çocuğumuzu bağışladı. Öbür çocuklarımıza da Allan güç kuvvet versin. Binlerce şükür Rabbim oğlumuz bize bağışladı" diye konuştu.

Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Hicran Çakır ise, kendilerini ziyarete gelen, arayan soran ve eşinin sağlık durumu için yardım eden herkese teşekkür etti.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79