AK Parti'nin Mersin Merkezde Seçilen İlk Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

AK Parti'nin Mersin Merkezde Seçilen İlk Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

AK Parti'nin Mersin Merkezde Seçilen İlk Belediye Başkanı Mazbatasını Aldı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) kuruluşundan bu yana Mersin merkezde seçilen ilk belediye başkanı olan Mustafa Muhammet Gültak, bugün mazbatasını alarak göreve başladı. Yıllardır CHP ve HDP yönetimlerinde olan Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Gültak, bir ilki de başarmış oldu.

31 Mart seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanı seçilen Mustafa Muhammet Gültak, yapılan itirazların sonuçlanmasının ardından bugün mazbatasını aldı. AK Parti adına Mersin merkezde bir ilke imza atan Gültak, HDP yönetimindeyken Aralık 2016'da kayyum atanan Akdeniz Belediyesi'nin yeni başkanı oldu. Gültak'a, mazbata ve devir teslim töreninde partililer sloganlar ve tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Mersin Adliye Sarayı'nın bahçesini, konferans salonunu ve belediye bahçesini dolduran AK Parti'liler, Gültak'ı davul zurnayla karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36