AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ MİNİK KALPLERİ ISITIYOR

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ MİNİK KALPLERİ ISITIYOR

AKDENİZ ROTARY KULÜBÜ MİNİK KALPLERİ ISITIYOR

 

 

Akdeniz Rotary Kulübü, ‘Bir Çocuk Giydir’ projesi kapsamında Müfide İlhan mahallesindeki ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek yardımında bulundu.

Akdeniz Rotary Kulbü, minik kalpleri ısıtmaya devam ediyor. Kış aylarında soğuk havanın kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, sosyal sorumluluk adına önemli çalışmalari imza atan Akdeniz Rotary Kulübü, Müfide İlhan mahallesinde bulunan 50 ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımında bulundu. Gönüllülerin desteği ile ‘Bir Çocuk Giydir’ projesinin devam ettiğini belirten Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Bahar Turfan, “Daha önce Şevket Sümer ve Mesudiye Mahallelerimizde bu projeyi hayata geçirmiş ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bot, mont ve kıyafet yardımında bulunmuştuk. Projemizin devamını Müfide İlhan mahallemizde gerçekleştirdik ve çocuklarımızı soğuk kış gününde giydirmenin sevincini yaşadık” dedi.

BAŞKAN TURFAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Kent genelinde ihtiyaç sahibi birçok çocuğun olduğuna dikkat çeken Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Bahar Turfan, “Biz de Rotary Kulübümüz olarak bu bireylerin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda birçok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki birlik ve beraberlik duyguları ile hareket edersek  bu dünya daha yaşanılabilir olacaktır. ‘Bir Çocuk Giydir’ projemizin bu ayağını Şevket Sümer ve Mesudiye mahallesindeki okullarda hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de projemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36