Aktan, ‘Her zaman çiftçimizin yanındayız’

Aktan, ‘Her zaman çiftçimizin yanındayız’

Aktan, ‘Her zaman çiftçimizin yanındayız’

 

Mesaisine sabahın erken saatlerinde tarım işçileriyle kahvaltı yaparak başlayan Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Her zaman çiftçimizin ve emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Onların sıkıntıları bizim sıkıntılarımızdır’ dedi.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, sabahın erken saatlerinde tarlada çalışan işçileri ziyaret ederek, onlarla birlikte kahvaltı yaptı. Tarım emekçisi işçiler Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı sabahın erken saatlerinde tarlada gördükleri için mutlu oldular.

Başkan Aktan, ‘Çiftçilerimizin talepleri ve sıkıntıları olduğunda her zaman onların yanındayız. Belediye olarak ilçemizi, mahallelerimiz ile çiftçilerimizi kalkındırmak ve yaşatmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin talepleri ve sıkıntıları olduğunda imkânlar ölçüsünde her türlü yardımı ve kolaylığı sağlıyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta sizlerin yanındayız. Atatürk’ün dediği gibi ‘Köylü milletin efendisidir, efendisi kalmak mecburiyetindedir. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz.

Türkiye’de ekonomik kalkınma ve büyüme üretmekten geçiyor. Şehirler üreterek ekonomik istikrarını sürdürür, gelişimini arttırır. Bu yüzden üretmek bizim asli görevlerimizden olmalı. Biz üreten herkesin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de çiftçilerimizin daha fazla desteklenmesi için elimizden geleni yapacağız’ dedi.

 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79