Alevi Derneğinden Başkanvekili Altunok’a ziyaret

Alevi Derneğinden Başkanvekili Altunok’a ziyaret

Alevi Derneğinden Başkanvekili Altunok’a ziyaret

 Alevi Kültür Derneği Silifke Şube Başkanı Meliha Gülnar ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek yönetimini ve üyelerini makamında konuk eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini dile getirerek, dernek başkanı Meliha Gülnar ve yöneticilerine teşekkür etti.

Alevi Kültür Derneğinin çalışmaları ve talepleri doğrultusunda bilgiler aktaran Dernek Başkanı Meliha Gülnar, Altunok’a çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Altunok, ‘Silifke'mize ve Silifkelilere en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz. Yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bizim felsefemizde hizmetlerin merkezinde hep insan var. İnsanların mutluluğu bizim için önemli. İnsanların mutlu olacağı her projenin altına imzamızı atarız. Gönüller bir olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, hep birlikte bu güzel kentimizi hak ettiği konuma taşıyacağız’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36