Alevi Derneğinden Silifke belediyesine teşekkür

Alevi Derneğinden Silifke belediyesine teşekkür

Alevi Derneğinden Silifke belediyesine teşekkür

 

Alevi Kültür Dernekleri Silifke Şube Başkanı Meliha Gülnar, Sayağzı mahallesinde belediye tarafından yapımı süren Cem evi ile ilgili olarak Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ettiğini açıkladı.

Alevi Kültür Dernekleri Silifke Şube Başkanı Meliha Gülnar yaptığı açıklamada, “Silifke’de yaşayan alevi kardeşlerimizin yıllarca ihtiyaç duyduğu bir eksikliği Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibi yerine getirmektedir. Bu hizmetle birlikte ilçemizde yaşayan binlerce alevi kardeşimiz cem evlerine kavuşacaklar. Çalışmaları yakınen takip ediyoruz, sabırsızlıkla bu hizmete kavuşacağımız günleri de heyecanla bekliyoruz. Cem evinin yapılması için büyük çaba harcayan Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve tüm emeği geçen canlara teşekkür ediyorum” dedi.

Sayağzı mahallesinde yapımı devam eden Cem evi inşaatını gezen ve çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok aynı zamanda Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Meliha Gülnar’la da inşaat alanında görüştü. Başkanvekili Altunok yaptığı değerlendirmede, “Silifke’mizde değişik inanç ve kültüre sahip vatandaşlarımızla barış içinde yaşıyoruz. Bu barış ortamında biz de belediye olarak toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler üretiyoruz. Bu projelerimizden birisi de cem evi projesidir. Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Meliha Gülnar ve yönetim kurulu üyelerinin belediyemizden talebini biz de değerlendirerek ilçemize bir cem evi yapmayı planladık. İlçede yaşayan alevi kardeşlerimizin ihtiyacını karşılamak amacıyla Sayağzı mahallemizde inşaat çalışmaları devam eden cem evini inşaatını kısa sürede tamamlayarak bu binayı Alevi Kültür Derneklerimizin faaliyetine sunacağız” diye konuştu.  

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79