Altunok, ağaç dikme etkinliğine katıldı

Altunok, ağaç dikme etkinliğine katıldı

Altunok, ağaç dikme etkinliğine katıldı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde 1500 fidan ile sevgi parkını kente kazandırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Belediye tarafından Sayağzı mahallesi su büklümü civarında yapılan sevgi parkında düzenlenen ağaç dikme etkinliğine katılan Başkanvekili Altunok, buraya ilk fidanı kendi elleriyle dikti. Ülke genelinde yürütülen 11 Kasım milli ağaçlandırma etkinliği çerçevesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ağaç diken Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Ülke genelinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine biz de belediye olarak destek verdik. İlçemizde 1500 fidan ile sevgi parkımızı kentimize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Toprakla buluşturmaya başladığımız bu fidanların sağlıklı ve güzel bir gelecek için atılan adım olduğuna inanıyoruz. Gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras, yeşilin bol olduğu, sağlıklı ve temiz bir dünyadır. Ormanlarımızı korumak ve yeşil alanlara sahip çıkıp artırmak en önemli vatandaşlık görevimizdir. İlçemizi daha fazla yeşillendirmek ve yeşil alan sayısını artırmak adına çok yoğun çaba sarf ediyoruz. İlçemizin tüm yerleşim alanlarını yeşillendirmek amacıyla kendi seramızda ürettiğimiz mevsimlik çiçek ve bitkilerin dikimini yaparak, parklarımızı, refüjlerimizi ve oyun alanlarımızı güzelleştirip hemşerilerimizin sağlıklı, temiz ve düzenli bir ilçede yaşamasına imkan sağlıyoruz. Bugünde Sayağzı mahallemizde yapımını tamamladığımız sevgi parkımıza 1500 fidan dikimi ile milli ağaçlandırma gününe katkı sağladık. Toprakla buluşturduğumuz fidanlarımızda bu bölgemizin cazibesini artıracak ve yaşam kalitesini yükseltecektir. Sevgi parkımızda 1500 fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36