Altunok, Akdere, Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık’ta vatandaşlarla buluştu

vAltunok, Akdere, Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık’ta vatandaşlarla buluştu

Altunok, Akdere, Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık’ta vatandaşlarla buluştu

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçeye bağlı Akdere, Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık mahallelerini ziyaret ederek burada vatandaşlarla ve esnaflarla görüşerek sorun ve isteklerini dinledi.

Mahalle Muhtarları, vatandaşlar ve esnaflar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, mahallelerde devam eden belediye hizmetlerinin aralıksız süreceğine işaret etti.

Beraberinde Muhtarlık Hizmetleri Müdürü İhsan Küpük ve Garaj Amiri Ali Aktan’la birlikte Akdere, Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık Mahallelerini ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, buralarda vatandaşlarla, mahalle muhtarları ve esnaflarla yaptığı görüşmelerde, “İlçemize bağlı 88 mahallemizde belediye hizmetlerimiz aralıksız sürmektedir. Siz değerli halkımız ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri aciliyetine göre bir de belediyemizin imkanlarını da değerlendirerek uygulamaya koyuyoruz. Belediye olarak mahallelerimizde hayata geçireceğimiz yeni projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde bu hizmetlerimizi bir bir hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Seçimler öncesinde halkımıza verdiğimiz vaadleri bir bir yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin imkanları dahilinde tüm Silifke’lihemşehrilerimizden ve mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri tek tek değerlendirerek gerçekleştireceğimiz  bu hizmetlerin de kısa sürede halkımıza ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

Akdere, Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık mahallelerinde faaliyet gösteren esnafları da işyerlerinde ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve beraberindekiler esnaflara hayırlı işler dileğinde de bulundular.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36