Altunok, “Amacımız halkımıza hizmet”

Altunok, “Amacımız halkımıza hizmet”

Altunok, “Amacımız halkımıza hizmet”

 

Silifke’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir toplantı düzenleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak amaçlarının halka hizmet olduğunu vurguladı.

Toplantıda konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak 7 aylık dönemde 88 mahallemizde yürüttüğümüz hizmetler devam ediyor. Belediyemizin imkanları doğrultusunda hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bugüne kadar özellikle kırsal mahallelerde karşılaştığımız en büyük sorunların başında yol çalışmaları gelmektedir. Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda belediyemizin de imkanlarını göz önüne alarak hizmet kervanımızı yürütmeye gayret ediyoruz. Merkez mahallelerimizde de bir dizi projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Parkların bakım onarımı, yenileme çalışmaları, Göksu ırmağı kenarının temiz, aydınlık ve güvenli bir ortam haline getirilmesi, temizlik ve yeşil alanların korunması ve bakımı, imar düzenlemelerinin yanı sıra bu ay içerisinde yapımı ihalesini gerçekleştireceğimiz eski belediye binamızı restore ederek bu tarihi binayı tekrar hizmete sunacağız. Tabi ki bu binada nasıl bir hizmet verilmesi ile ilgili olarak ta önümüzdeki süreçlerde bir belirleme yapacağız. Sayağzı mahallemizde de hazırladığımız yeni bir projemiz var, bununla ilgili olarak ta çalışmalarımıza başlayacağız. Halkımızdan gelen yeni imar yollarının açılması ve mevcut yollarda meydana gelen bozulmaların tamir ve bakımı da öncelikli çalışmalarımız arasında. Ayrıca bazı mahallelerimizde yapacağımız imar düzenlemeleri ile ilgili olarak ilgili birimlerimiz bir çalışma yürütmektedir. Amacımız hem bu mahallelerde yeni imar alanların oluşturulması hem de bölgemize ekonomik bir canlılık gelmesidir. Cumhur ittifakı olarak girdiğimiz yerel seçimlerden halkımızın da desteği ile göreve geldik. Cumhur ittifakımız ilçemiz Silifke’de sağlıklı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Her fırsatta Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimizin lehine yönelik hazırladığımız projelerimizi ittifak ortağımız AK Parti Silifke İlçe Başkanımız Mustafa Çetin ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Levent Nogay’la birlikte Ankara’ya götürerek ilgili bakanlıklara sunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde hazırladığımız projelerimizi Ankara’ya götürerek Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Lütfi Elvan beye sunduk. Kendisi ile yaptığımız görüşmelerde Silifke’den gelen projeleri bizzat kendisinin inceleyeceğini ve uygun projelere de destek vereceklerini müjdeledi.Silifke Belediyesi olarak halkımızın ve güzel Silifke’mizin lehine yeni projeler hazırlayarak bu projelerimizin gerçekleştirilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek toplantıya katılan ilçe başkanlarına ve basın mensuplarına da teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’da yaptığı konuşmada, “Cumhur ittifakı bünyesinde AK parti ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibi de halkımız ve şehrimiz için birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışma yapmaktadır. Gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm arkadaşlarımıza ve belediye personelimize teşekkür ediyorum. Seçimlerde halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz inşallah. Cumhur ittifakı olarak meclis üyeliği görevine seçilen arkadaşlarımızda belediye birimlerimizle ortaklaşa projelerde ve çalışmalarda el birliği yaparak başarılı hizmetler ortaya koyacaklarına inanıyorum. Bizlerin gözü kulağı ve sesi olarak ilçemizde görev yapan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ise konuşmasında, “Cumhur ittifakı olarak ilçemizde birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Belediyemizin hazırladığı projeleri Ankara’ya yine birlikte taşıyoruz, taşımaya da devam edeceğiz. Hükümetimiz ilçemizde bir dizi çalışmalar ve projelerini devam ettiriyor. Bizde bu hizmetlerin takibini yapıyoruz. Belediyemize araç-gereç ve yatırım desteği için girişimlerimiz sürmektedir.Ankara’ya MHP İlçe Başkanımız Levent Nogay ve Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’la yaptığımız ziyaretlerde hazırladığımız projelerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Lütfi Elvan beye sunduk. Sunduğumuz bu projeleri inceleyerek uygun gördüklerini değerlendireceklerini bizlere samimi bir duygu içerisinde bildirmiştir. İlçemizin bazı bölgelerinde devam eden restore çalışmaları, tünel çalışması, Aksıfat projesi, Cumhuriyet ilkokulu restorasyonu, kale restorasyonu, Göksu İlkokulunu yapılması, eski devlet hastanesi projesi, kentsel dönüşüm projesi ve otoban projesi şu anda devam eden çalışmalardır.  Belediye çalışmalarımız ise belediyemizin içerisinde bulunduğu bazı sıkıntılara rağmen devam etmektedir. Kısa sürede bu sıkıntıları yine birlikte aşarak halkımıza ve şehrimize hizmet vermeye aralıksız devam edeceğiz. Biz biriz ve  omuz omuzayız. Silifke ve Silifkelilerin menfaatine yönelik her türlü çalışma ve projelerin destekçisi ve takipçisi olmada devam edeceğiz” diyerek toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ettiğini açıkladı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36