Altunok, “Asma köprüyü hizmete açacağız”

Altunok, “Asma köprüyü hizmete açacağız”

Altunok, “Asma köprüyü hizmete açacağız”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Göksu ırmağı üzerine asma köprü yapımı ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.

Göksu ve Saray mahallelerini bir birine bağlayacak olan ve yayaların kullanacağı asma köprü ile ilgili çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı değerlendirmede, “Göksu ırmağı üzerinde yapımı süren ve yayalara hitap edecek olan asma köprünün yapımında artık sona yaklaştık. Göksu ve Saray mahallelerini bir birine bağlayacak olan ve özellikle de yayaların kullanımına sunacağımız asma köprümüz 3 metre genişliğinde ve 93 metre uzunluğunda çelik halatlı olacak. Hizmete sunacağımız asma köprü ırmağın her iki tarafında yaşayan vatandaşlarımızın günlük ihtiyacını karşılayacaktır. İlki yapmak her zaman zordur. Biz Silifke’miz ve vatandaşlarımız için bir ilk olan bu projemizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz. Hazırladığımız projelerle hem Silifke’miz gelişip güzelleşecek, hem de vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyoruz” diyerek çalışmaları yerinde inceledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79